Partyflock
 
­ Nederland

Donderdag Reveal's Halloween: there is no escape at Escape Amsterdam

gepubliceerd door , op
Reveal Halloween
14 oktober 2014
Het bloedstollende gehalte komt tot angstige hoogtes tijdens de Halloween horror night op donderdag 30 oktober in Escape in Amsterdam! De EDM sound, waar Reveal al sinds dag één bekend om staat, is booming hot! Met diverse Nederlandse DJ's die de (inter)nationale charts onveilig maken is ook Reveal 'on a roll!' Elke donderdag staat de club bomvol met EDM clubbers en komen de temperaturen ver boven de norm!

Reveal the most scary night of the year: Halloween's Horror custome party!
Was jij er vorig jaar bij? Bloedstollende taferelen stonden je te wachten! Met een uitverkocht horror house zet Reveal de Halloween hype voort en presenteert as Donderdag een bloedstollende nacht vol horror, spoken, vampires en andere gedaantes die je in je engste dromen nog niet bent tegengekomen! Het is niet verplicht om je te verkleden, maar Reveal vind het des te leuker als je het wél doet!

Reveal the show!
Visuals, CO2, Shooters, confetti en natuurlijk Marc Benjamin die elke week de nieuwste platen in een wervelwind op het publiek loslaat! Waan je in een festival/sprookjessetting waarbij visuals, special effects, future deephouse & EDM beats de boventoon voeren! You ready to Reveal the weekend hard?!

Reveal the DJ: Marc Benjamin & guest Loopers
Met diverse beatport charts én een hit samen met Laidback Luke op zak heeft Marc Benjamin zich deze zomer laten zien! En hoe! Hij stond te shinen op het wereldbekende TomorrowLand festival in Boom en in diverse europese steden. Ook zijn presence tijdens de Miami Music Week op de MixMash Pool Party was er een waar hij hoge ogen heeft gegooid! Speciaal voor Reveal presents Halloween heeft Marc Benjamin aanstormend MixMash talent Loopers uitgenodigd om samen met Reveal residents Tom Ven & Jesse Mak de line-up te completeren.

Reveal our sound: van future deephouse tot EDM!
Eigenlijk alles wat hot is, hoor je bij Reveal op donderdag in Escape! We beginnen de avond met groovy future deephouse waar je tracks van Oliver Heldens, Watermät, Tchami en vele andere zult horen. Langzaam werken we toe naar een ultieme climax en hoor je Primetime de nieuwste EDM beats door het dikke geluidssyteem van Escape op je af komen!

Reveal the club: Escape Amsterdam
Al 28 jaar op het Rembrandtplein, maar nog steeds alive & kickin' ass hard! Met een state of the art geluidssysteem en een 'festival-waardig' LED en lichtplan is Escape met recht dé hotspot van Nederland!

Reveal the entrance & rules: gratis entree voor alle studenten & Bier €2
Reveal is zoals bekend gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten. Op vertoon van je studentenpas betaal je dus €0,00-Niks-Nada! Ben je geen student dan betaal je slechts €10,00 om binnen te komen. Tickets bestel je bij koop tickets De bierprijs is op Reveal standaard ook maar 2 euro! Reveal is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. ID Verplicht.

De deuren van Escape openen iedere donderdag om 23:00 uur en open blijven tot 04:00. Zorg dat je op tijd bent om de rush hours aan de deur voor te zijn. Meer info vind je op www.reveal-online.com