Partyflock
 
­ Nederland

Hard Reminder krijgt op 17 oktober een knallend vervolg

gepubliceerd door , op
Dit jaar stond op 30 mei Walhalla in Deventer voor het eerst in het teken van Hard Reminder. En dit was zeker een avond die door de bezoekers niet snel word vergeten. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Met een hoge opkomst, gezelligheid, en knallende dj sets van de artiesten van die avond. Daarom kon een vervolg na deze geslaagde eerste editie zeker niet uitblijven. Op 17 oktober geven Hardest Dreams en Moon Star Events Hard Reminder namelijk weer een vervolg, en ook deze editie belooft weer een mooie avond te worden.

Hard Reminder
Hard Reminder is het concept van Hardest Dreams en Moon Star Events waarbij zij een line-up samen hebben gesteld, waarin zowel dj's die in het verleden op één van de evenementen van Hardest Dreams of Moon Star Events hebben gestaan, als zowel dj talent die een kans verdient. Samen zullen zij plaats nemen achter de dj booth.
De line-up van de avond!

Tijdens deze tweede editie van Hard Reminder zullen, The Resistance, Le Demonist (BKJN Events), Defiant, JessyDarkness en 2Face plaatsnemen achter de dj booth. Hun dj sets zullen ook deze tweede edite vocaal worden bij gestaan door Mc Skullcrusher!

Extra geluid
Tijdens de eerste editie hadden Moon Star Events en Hardest Dreams extra geluid geplaatst. En ook voor deze tweede editie zal dit gebeuren. Inmiddels heeft Walhalla zelf al een vernieuwde geluidsinstallatie geïnstalleerd maar daarnaast zullen beide organisaties namelijk de geluidsinstallatie plaatsen die eerder in hun oude en vertrouwde locatie Pand 3 stond. De bezoekers die eerder op één van de evenementen in Pand 3 zijn geweest zullen daarom ook weten dat dit geluidssysteem een toevoeging zal zijn aan deze avond.

De deuren van Walhalla zullen vanaf 20:00 tot 01:00 open zijn .En net zoals de eerste editie is de entree gratis, en kost een munt voor o.a. een flesje bier maar 1,50.