Partyflock
 
­ Nederland

Thrillogy 2014 komt dichterbij

gepubliceerd door , op
Thrillogy
7 augustus 2014
Nederlands
Engels
Thrillogy 2014 komt steeds dichterbij! Op 25 oktober zullen de Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah alle drie een eigen area hosten en de Jaarbeurs in Utrecht compleet uit z'n dak laten gaan! Dit doen zij samen met hun zorgvuldig samengesteld support line-up, bestaande uit bevriende- en collega DJ's. De spanning bij de vijf heren neemt ondertussen aardig toe, maar ze zijn klaar om samen met jou één groot feestje te bouwen! b2s geeft jou hierbij een avond waarbij je kunt genieten van drie totaal verschillende muzikale belevingen. Dit mag je natuurlijk niet missen!

Het programma voor de drie hallen is als volgt:
Psyko Punkz supported by:
Frontliner, Zatox, D-Block & S-te-Fan, Ran-D, Isaac, Hard Driver, Geck-o, Sound Rush.
Hosted by Da Syndrome

Frequencerz supported by:
Radical Redemption, E-Force, Digital Punk, Warface, Jack of Sound, Degos & Re-Done, Outbreak, Jones, B-Freqz live.
Hosted by DV8

Tha Playah supported by:
Partyraiser, Mad Dog, Nosferatu, The Viper, Outblast, D-Master & Teaser, Furyan, Neophyte Records Allstars live.
Hosted by Alee

Ben jij de grootste Psyko Punkz-, Frequencerz- Tha Playah fan?
Als je fan bent van de Psyko Punkz, Frequencerz of Tha Playah heb jij je Thrillogy 2014 ticket natuurlijk al lang in jouw bezit! Voor deze liefhebbers organiseert b2s dit jaar een exclusieve preparty op woensdag 22 oktober, van 21.00 tot 01.00, in 013 te Tilburg. Zou jij dit voor geen goud willen missen? Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk het aankoopbewijs van jouw Thrillogy ticket en je volledige naam mailt naar psykopunkz@thrillogy.nl, frequencerz@thrillogy.nl of thaplayah@thrillogy.nl. De eerste 100 fans van iedere artiest zullen twee e-tickets ontvangen! Vorig jaar was deze preparty voorafgaand aan het evenement een enorm succes, dus zorg er voor dat je er bij bent!

Let op: meedoen kan vanaf 18 jaar of ouder.

Een uurtje extra knallen!
Tijdens de nacht van 25 op 26 oktober gaat de wintertijd in. Om 03.00 uur 's nachts wordt de klok teruggezet naar 02.00 uur. Dit betekent dat je traditiegetrouw een uurtje extra kunt knallen, want Thrillogy gaat tot 08.00 uur (zomertijd) door! Dit laatste uur is extra speciaal, omdat de Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah dan samen achter de decks kruipen om het evenement knallend af te sluiten! Dit mag je zeker niet missen.

Interviews & shout outs
b2s heeft een diepte interview afgelegd met alle drie de hoofdartiesten. Deze heb je al voorbij kunnen zien komen in b2s tv. Heb je deze afleveringen toevallig gemist? Je kunt de interviews met de Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah uiteraard terugkijken!

De support acts van de hoofdartiesten kijken er uiteraard ook naar uit om tijdens Thrillogy samen achter de draaitafel te staan. Check hier hun shout outs!

CD
Net zoals voorgaande jaren wordt ook dit jaar een Thrillogy 3CD door de drie hoofdartiesten samengesteld. De Psyko Punkz, Frequencerz en Tha Playah zijn op dit moment hard bezig om de drie schijfjes te mixen! De 3CD is in de week voor het evenement verkrijgbaar via de b2s merchandise store.

b2s Radio & Soundcloud
Om alvast in de stemming te komen voor Thrillogy 2014 kun je op b2s Radio luisteren naar live sets van 2013. Op 10 oktober kun je om 20.00 uur luisteren naar de set van Frontliner, op 17 oktober naar die van Adaro en op 24 oktober naar die van Partyraiser, Deze sets zullen iedere vrijdag na de uitzending online worden gezet op Soundcloud.

Thrillogy online
Rondom Thrillogy wordt er een hoop nieuws & foto-, audio- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s en de Thrillogy website. Tijdens de nacht wordt er natuurlijk live verslag gedaan vanuit de Jaarbeurs. Volg b2s via Facebook, Twitter, YouTube, Soundcloud, Google & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Gebruik de hashtag #TH14 wanneer je iets over het evenement post en help mee om Thrillogy 2014 trending topic te maken!

Tickets
Heb jij nog geen ticket aangeschaft? Ga dan naar http://thrillogy.tickets.b2s.nl.

12 opmerkingen

WTF! mail komt aan!! ik stuur hem naar the playah !! maar krijg hem terug
 
E-mail adressen bestaan volgens alle SPAMFILTERS in de hele wereld NIET !!!!! XD
Zo van de hele dag al elke keer opnieuw proberen een mail te sturen en hem elke keer terug krijgen :vaag:
Werkzaam bij B2S
Het is gefixed.
 
Werkzaam bij Core Science
Artiest {SHOWLIST artist 74352, 77596}
Als het vergelijkt met vorig jaar is de hardcore line up echt slappe hap
Uitspraak van verwijderd op donderdag 2 oktober 2014 om 21:17:
Als het vergelijkt met vorig jaar is de hardcore line up echt slappe hap


Als je het vergelijkt met vorig jaar zal het voor altijd slappe hap blijven... de lineup van vorig jaar bij de hardcore is bijna niet te overtreffen ^^
Uitspraak van Mitchvannoort op vrijdag 3 oktober 2014 om 11:42:
Als je het vergelijkt met vorig jaar zal het voor altijd slappe hap blijven... de lineup van vorig jaar bij de hardcore is bijna niet te overtreffen ^^


:D true
Wanneer krijgen degene wat te horen als ze tickets voor de pre party hebben gewonnen??
Uitspraak van Thomas** op zaterdag 4 oktober 2014 om 18:34:
Wanneer krijgen degene wat te horen als ze tickets voor de pre party hebben gewonnen??


wss vrijdag
Mensen in zeeland, West-Brabant die nog geen vervoer hebben. Go hard travel zorgt voor een partybus!
Gave shit Faistos!
laatste aanpassing