Partyflock
 
­ Nederland
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Neophyte Records is niet algemeen zichtbaar!

Alles naar de Klote!! is terug in Rotterdam
zaterdag 22 november in S.U.R.

gepubliceerd door , op
Zaterdag 22 november is 'Alles naar de Klote!' terug in Rotterdam! De locatie voor de keiharde terugkeer is S.U.R. (Social Underground Rotterdam). De underground locatie, gelegen aan de voet van de Willemsbrug, en voorheen bekend als Waterfront Rotterdam, is helemaal klaar voor een invasie van hardcore liefhebbers! S.U.R. heeft twee vette en ruime zalen die het domein worden van de beste hardcore, early hardcore, millenium en harder! No sound limits, so be repared!

Area 001 is het domein van de hardcore & harder! Artiesten die je hier 'naar de klote' zullen laten gaan zijn o.a; Neophyte (de man achter het grote Neophyte Records label en hardcore-legende uit Rotterdam), The Demon Dwarf (de helft van het vermaarde duo Chrono & The Demon Dwarf maar ook alleen gaat hij 100% voor keiharde sets), DaY-már (de ongekroonde koningin van Masters of Hardcore en Queen of Darkness), Radiate (Offensive Records is ook aanwezig in S.U.R. met Radiate als de man die weet hoe je een zaal los moet krijgen), Para Italia (opkomende man in de hardcore Scene met vette uptempo producties op het Partyraiser Records label)

In Area 002 gaan we terug naar de tijd van de Energiehal maar ook vooral terug naar de tijd dat hardcore weer herees uit de as nadat velen riepen dat hardcore dood was! millenium en early sounds dus hier heel de nacht lang! De artiesten die hier staan hebben bewezen dat het liefhebbers zijn van de oude stijl en weten hoe ze met hun geweldige platenkeus de zaal compleet los kunnen laten gaan!

De volledige line-up van 'Alles naar de Klote! – Back in Rotterdam' is als volgt:

Area 001: Hardcore & harder
Neophyte (Neophyte Records)
DaY-már (Masters of Hardcore)
The Demon Dwarf (Together we are hardcore)
Lunatic & The Cambion (Enzyme Records)
Para Italia (Partyraiser records)
Radiate (Offensive records)
Ysiss (Hardcore 4 life)

Area 002: Millenium & early
OCD vs Lyrix (Slaves to the rave)
Reiner (Hardcore 4 life)
Richie B (Oldschool Gangsters)
Ralph G (Solar festival)
Dazzler vs Reflect (The wall / Project hardcore)
Redrum (Paniek in de loods)

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor 'Alles naar de Klote! – Back in Rotterdam' is inmiddels begonnen via de website van NRG Events en via de verschillende social media sites (o.a: facebook, Partyflock e.d) (Let op; Er zijn slechts 150 'early bird' tickets voor € 10,- beschikbaar!) Hierna kost een ticket € 15,- (ex. fee) Wacht dus niet te lang met het kopen van een voordelig kaartje. Regular tickets zullen ook te koop zijn bij alle Primera winkels in Nederland.

14 opmerkingen

Area 2 heeft een fijne line-up :) Hakkuhhh! Feest!
Ziet er goed uit! (L) Gezellig!
 
Iris!! Toppertje!! (L)
:D :D
We hebben er weer zin in! XD
Fissa fissa!! :D
Kan niet wachten! Hophophop
Artiest M2C
Dat wordt weer knalluhhhh!!!
Feesten en echt naar de kloote gaaaaaannn
Waar gaan we heen? Naar de klooooteeeeeeeeee :p