Partyflock
 
­ Nederland

Toffler presents Kadir Pelit

gepubliceerd door , op
De Rotterdamse grondlegger van Undertone met Turkse roots komt zaterdag 18 oktober naar de tunnel een 'all night long' editie! Als geen ander weet Kadir Pelit hoe hij het publiek moet bespelen en ze geven hem dan ook graag de ruimte in Toffler om een 7-uur set neer te zetten.

Al jaren een vaste waarde van het Rotterdamse nachtleven als DJ en met het organiseren van zijn eigen concept Undertone heeft Kadir Pelit een belangrijke bijdrage geleverd aan het clubcircuit in de havenstad. Zijn eigen ervaring als DJ startte tijdens avonden van organisaties als Sound Architecture in clubs als Nighttown en Off_Corso in Rotterdam en de voormalige 'Gasten Zonder Grenzen' feesten in Amsterdam. Al snel viel hij daarmee in de smaak van promotors als Extrema Network en Bla Bla dat resulteerde in boekingen op Solar Festival en bij avonden van Daniel Sanchez in Studio 80. Verder maakte Kadir Pelit deel uit als resident van de Tuneskin avonden waar hij naam maakte in voormalig Rotterdamse club Catwalk. Gedurende deze periode was het ook dat hij zijn eigen kindje Undertone presenteerde aan het Rotterdamse publiek. Met artiesten als Dominik Eulberg, Gabriel Ananda, Minilogue, Sebo K en Rodriguez Jr. heeft hij een uniek Undertone karakter weten te creëren en een trouwe fanbase opgebouwd binnen Rotterdam en daarbuiten.

Tijdens zijn eigen avonden is Kadir zelf ook een graag geziene artiest achter de decks die altijd goed doordachte sets neerzet met oog voor detail, diepte en emotie. Daarmee vertelt hij iedere keer weer een uniek verhaal op zijn eigen unieke wijze. Kadir's muziekkeuze valt het beste te omvatten als een blend van diepe techhouse en melodische techno. Hieronder hoor je precies wat daarmee bedoeld wordt:


Kadir Pelit The Undertone Series Vol. 02

Mede dankzij het succes van Undertone en zijn meeslepende sets heeft Kadir Pelit een geheel eigen profiel weten op te bouwen binnen het Rotterdamse DJ-circuit en zaterdag 18 oktober zal hij zijn kwaliteiten aan je gaan laten horen met een maar liefst 7-uur durende set tijdens Toffler presents Kadir Pelit | all night long!