Partyflock
 
­ Nederland

Complete line-up Beatloverz

gepubliceerd door , op
Beatloverz
18 september 2014
FeestBeatloverz · Escape from Reality
Datumzaterdag 8 november 2014
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieAhoy Site
Zie jij het ook zitten, om een avond even los te komen van alle realiteit? Om compleet opgenomen te worden door de muziek en alles wat er dagelijks in je leven afspeelt, even te kunnen vergeten. Of het nu je zeurende baas is, of je claimende partner, misschien wel de ellelange files die je dagelijks richting je baan moet trotseren? Beatloverz 'Escape from Reality', maakt het voor je mogelijk om toe te treden in een extra dimensie, waar al deze zorgen en irritaties even niets meer voorstellen.

De 2014 editie van het vetste, grootste en gezelligste feest van het jaar, komt dan ook –gelukkig- steeds dichterbij en op 8 november opent het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam dan eindelijk zijn deuren voor een selectie van geweldige DJ's.

Ahoy biedt ruimte aan maar liefst 12.000 echte Beatloverz, verspreid over twee area's, beide zonder vervelende geluidslimieten. Zo weet je zeker dat jij als feestganger, op 8 november 2014, weggeblazen gaat worden. Is er iets beters dan dat?

Beatloverz neemt jou, als house-lover, mee naar jouw eigen ideale house-wereld en dit mede dankzij de line-up. Die, zoals bewezen, elk jaar beter kan! Ook deze editie bestaat de line-up enkel uit de lekkerste dj's. Klaar om jou mee te voeren naar een feest, die alle realiteit te boven gaat en met de twee area's is er voor elke Beatlover wat wils.

Ga eens goed los in de Raw Beatz area bijvoorbeeld, met een paar van de echte housegoden;

Met Sidney Samson, Jay Hardway, Franky Rizardo, LED (Gregor Salto & Genairo Nvilla) en Beatloverz bekende, Shermanology gaat het dak er sowieso af. Want Beatloverz heeft de wereldprimeur van hun gloednieuwe show! En daar stopt het nog niet! Maak je borst maar nat voor een echte strijd der titanen! De battle tussen Dyna en Vato Gonzalez belooft hardgaan op elke mogelijke manier te belichamen.

Net als de headliner, trouwens! DVBBS is niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Deze twee DJ's maken het mogelijk, om afzonderlijk van elkaar, alle voetjes van de vloer te krijgen met hun waanzinnige track 'Tsunami'! En om het nog completer te maken staat The Jillionaire (Major Lazer) ook in de Raw Beatz area! De hele avond wordt gehost door Zawdi MC & MC Iceman! Klinkt dit al zo goed als ideaal en dacht je dat dit alles was?

Vergeet het maar! Want naast Raw Beatz, is er dit jaar weer de Loving Beatz area met ook meer dan genoeg grote namen waaronder;

Lady Bee. Deze stoere dame is niet meer weg te denken op Beatloverz en ook deze editie is zij er weer bij. Superior vs Diamondspin ft. MC Akash nemen het nu tegen elkaar op in een battle. Hoe sick is dat? Niet minder ziek als de volgende DJ, in ieder geval;

In 2013 behaalde hij maar liefst de zesde plaats in de top 40 met het nummer; Watch Out for this (Bumaye), dit samen met Major Lazer. Nee, het is geen moeilijk raadseltje! Natuurlijk gaat het hier over The Flexican! Samen met MC Sef brengt hij Loving Beatz naar een hoger niveau met zijn heerlijke Dancemuziek.

En over terugkomers gesproken: Verleden jaar zorgde FeestDJRuud voor een legendarische afsluiter in de Raw Beatz area, gezamenlijk met The Darkraver. Net zoals menig ander heeft deze DJ ook het Beatloverz virus te pakken gekregen en vliegt dit jaar solo de loving beatz area in, waar ook de koning van Eclectic House zijn opwachting maakt, namelijk Dj BIGGI! Samen met MC Elton Jonathan een perfect recept voor een knallende set.

Je dacht zeker dat het niet beter kon? Think again, want de live act Jayh Jawson zal ook voor een waanzinnig optreden zorgen! Naast al deze artiesten staan ook Ferdows, Abstract en Johnny 500 voor je klaar in de Loving Beatz area die gehost wordt door Mr. VI!

Elk jaar probeert Beatloverz zichzelf te vernieuwen en te verbeteren. Voor aankomende editie heeft Beatloverz een aantal verbeterpunten toegepast. Zo wordt er deze editie gebruik gemaakt van een nieuw lockersysteem zodat je sneller je locker hebt. Een andere, ruimere opgezette ingang zal ervoor zorgen dat de Beatloverz gasten sneller naar binnen kunnen. Verder worden de fans dit jaar in de watten gelegd door een nieuwe cateraar! Een verbetering van de service zodat je snel je drankje hebt en de dansvloer weer op kan!

Natuurlijk gaat Beatloverz ook dit jaar door tot in de vroege uurtjes en zorgt ervoor dat jij als Beatlover, een avond gaat beleven die je nooit gaat vergeten. Om 07:30 uur, als de vogels al lang en breed weer aan het fluiten zijn, sluit Beatloverz haar deuren!

De Early Bird tickets waren binnen 1 dag uitverkocht. En net als vorig jaar gaan ook de regular tickets hard. Vorig jaar tijdens de 5 jarige jubileum editie was Beatloverz ram uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie een vol Ahoy. Dus zorg dat je op tijd bent om je tickets te bestellen.

Tickets:
Early Bird Tickets: 27,50 (sold out)
Regular Tickets: 32,50
Late Bird Tickets: 37,50
Tickets + Hotel: Vanaf 80,-

Tickets zijn te bestellen via koop tickets.

Line-up:


Be there & party on @ Beatloverz!

2 opmerkingen

 
Werkzaam bij Partyflock
Serieus wat is er zo boeiend aan DVBBS? Op Tsunami na (waar ze volgens mij ook niet veel aan gedaan hebben) is het van hetzelfde laken een pak.
Uitspraak van actief op vrijdag 19 september 2014 om 20:22:
Serieus wat is er zo boeiend aan DVBBS? Op Tsunami na (waar ze volgens mij ook niet veel aan gedaan hebben) is het van hetzelfde laken een pak.


Qua nummers inderdaad wel;) Maar live zijn ze (vind ik) echt helemaal top. Super energiek en gewoon altijd knallen. Ik kan er wel van genieten;) terwijl ik idd ook niet echt fan ben van hun eigen nummers.