Partyflock
 

Nieuwe editie van We Love Ibeatza

gepubliceerd door , op
We Love Ibeatza
5 september 2014
FeestWe Love Ibeatza · Indoor Pool / Lounge Party
Datumzaterdag 11 oktober 2014
WinactieWe Love Ibeatza actiegesloten
LocatieDe Trits Site
De tweede editie van de Ibeatza Indoor Pool Party is in aantocht. Op zaterdag 11 oktober 2014 delen we weer de liefde voor Ibiza en het positieve leven. In Zwembad De Trits in Baarn kun je dansen, drinken, eten, lachen en genieten bij tropische temperaturen op een ongekende wijze. Na een zeer geslaagde eerste editie eerder dit jaar staat intimiteit deze editie nog centraler onder het motto: samen delen, samen dansen, samen eten, samen Ibeatza!

Soms wil je wel eens ontsnappen aan de dagelijkse sleur en er ver van wegvluchten, een dag in je eigen parallelle universum kunnen leven waar iedereen vrolijk is en iedereen veel plezier heeft, waar je alles los kunt laten. Dit kan op Ibeatza, het feest waar het dak er steevast vanaf gaat. Een feest met een zomerse dresscode (overigens niet verplicht). Het thema dit keer is 'Caribbean'; de plek waar de zonnebrand zorgt voor extra glibberige en soepele dansmoves. Dus leef je uit! Ibeatza is klaar om de zomer samen met jou uitbundig af te sluiten. Let op: wit naar binnen, bruin naar buiten!

De line-up is bekend. Grote sterren, kleine sterren en onontdekte sterren, kortom een artiesten galaxy met onder andere: DJ Vince Vega, The Maverick, Eddy Trentino, Justin Timmers en DJ EMC. Zij zorgen voor fijne housedeuntjes, heerlijke classics, een fout uurtje en sluiten af met dikke techno. Stilstaan op de met water gevulde dansvloer is dus onmogelijk! Naast de muzikale programmering is er op Ibeatza natuurlijk veel meer te doen! Heerlijk eten, een goed glas wijn of lekker actief in een van de aquaballen, waterpistool gevecht of toch even ontspannen in een whirlpool? Laat je verrassen en deel je positieve energie met elkaar tijdens deze gloednieuwe editie.

Kaartverkoop
Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar. Kaarten voor Ibeatza kosten slechts €14,95 en zijn verkrijgbaar via koop tickets of haal ze af in Sportcentrum De Trits.

Je eigen VIP tafel kost €50,- p.p. (min 6 pers) inclusief entree en 20 drankjes.
Reserveren kan via: ecavdmeij@gmail.com / 0651303808