Partyflock
 
­ Nederland

Grote technonamen komend weekend in Almere

gepubliceerd door , op
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto.

Ook deze keer is er gezocht naar een headliner van formaat. Met de drukste agenda van alle Nederlandse techno dj's, was het een hele klus om Joran van Pol naar Almere te halen, maar de enthousiaste verhalen over de vorige editie trokken hem over de streep. Nadat Richie Hawtin hem op persoonlijke titel binnen hengelde op zijn Minus-label, ging het hard met Joran. Zo stond hij al op Awakenings, Amsterdam Open Air en Edit, maar ook Tomorrowland en Mysteryland staan nog op zijn agenda. Inmiddels noemt zelfs Dubfire zichzelf groot fan van het werk van Joran. Ben jij al fan?!

Deze editie presenteren Neon Knights en Diep jullie niet één, maar twee headliners. Want naast Joran, komt ook zijn maatje Dispar Vulgo op Lume de pannen van het dak blazen. Met zijn snoeiharde en kenmerkende sound staat Dispar Vulgo aan het roer van het technoplatform Compound. Met een stage op Mystic Garden Festival en een eigen feest in de Studio 80 en Taets Art Gallery kan je niet meer om de goedlachse Amsterdammer heen. Ook Awakenings, Welcome to the Future en de CLR feesten van Chris Liebing konden al rekenen op een potje beuktechno van Dispar Vulgo. Next up? Lume!

De avond wordt geopend door niemand minder dan Frankie Howland. Deze in Chigago geboren Amerikaan, groeide letterlijk op tussen de elektronische muziek. Frankie stond al meerdere malen in de Toffler, Studio 80 en de Poema RAW Utrecht, binnenkort komt daar Backstage Almere bij!

Laatste toevoeging is Almeerse trots, Stefan Duchhart. Stefan was op de eerste Lume verantwoordelijk voor de heerlijke afsluiter, nu mag hij eindelijk uit zijn gigantische verzameling techhouseplaten putten.

Ook deze editie werken Neon Knights en Diep weer met de koop tickets samen. Kaarten koop je eenvoudig met je koop tickets zonder servicekosten. Kaarten zijn twaalf euro, de early birds zijn inmiddels uitverkocht. Kaarten koop je hier.

1 opmerking

nice post