Partyflock
 
­ Nederland

The Underworld Halloween kostuum feest

gepubliceerd door , op
Amsterdam Halloween
5 september 2014
FeestAmsterdam Halloween · The Underworld
Datumvrijdag 31 oktober 2014
LocatieArena Site
Amsterdam Spook organiseert Halloweenfeesten in Amsterdam sinds het jaar 2000. Deze Halloween heeft Amsterdam Spook een pacht genomen op je ziel. Dit jaar op de officiële Allerheiligenavond 31 oktober 2014 neemt de organisatie je onverdorven geest mee door het vagevuur en laten het los om te dansen in de verzengde inferno's van de hel. Een kostuum feest als dit zou zonde zijn om te missen!

The Underworld Halloween feest
Het thema (en de huisvesting) voor Amsterdam Spook 14de snode Halloween Kostuum Feest is de eindbestemming voor de zielen die het in hun sterfelijke leven niet zo nauw namen met de tien geboden – The Underworld. Van Dante's Inferno tot de Exorcist, Bosch tot Hellboy, duivels, demonen en harpijen, verdiep je verder in dit duivelse thema voor 2014. De locatie voor deze onheilige happening gevuld met bloeddorstige demonen, abominaties en hellevuur? Wat anders dan een voormalige kapel natuurlijk; de Arena Club. De Underworld kaartjes zijn nu in de voorverkoop online en bij feestwinkels.

Diabolical line-up
Hier is de reeds bevestigde line-up voor The Underworld!

DJs: Ravage! Ravage! (Dark Allies), Alex Kaseta, Wannabeastar, Wolf&Disaster, Mzz Tasmania.

Artiesten: Medusa, Olifant Takeover, Alien Voyageurs, PsychoCru, Chique du Freak, Xarah Von Den Vielenregen, Minivila.

Meer details & de volledige line-up zullen medio september bekend gemaakt worden.

Wat maakt Amsterdam Spook's Halloween anders dan alle anderen? De jaarlijkse Halloween evenementen van Amsterdam Spook zijn meer dan een standaard feest – het is een originele en unieke Halloweenbeleving opgezet door de freaks voor de freaks. Amsterdam Spook wordt gedreven door een obsessie voor Halloween en zijn het hele jaar bezig met het bouwen van decors, concepten en een lijst van meer dan 30 DJ's, acts en artiesten. Check de voorafgaande feesten voor een voorproefje!

Dress to possess
Kostuum verplicht en leg je ziel alvast klaar op een zilveren schaaltje. Ketters, ongelovigen, de zielen met een zwak voor verleiding, de veelvraten en de lustvolle, kom verder en verenig je met de wezens van de onderwereld – demonen en impen, Hell Girl en Pinhead, Beelzebub en Hades, exorcisten en saters, voodoo meesters en heksendokters en natuurlijk advocaten. De inspiratie voor kostuums is als oneindig als de vuren in hel en als inventief als martelwerktuigen in het vagevuur. Kijk voor meer kostuum tips, ideeën en materialen en voor visuele inspiratie op het Pinterest album van Amsterdam Spook. Er liggen zilverstukken klaar voor het Beste Kostuum, Beste Makeup en Beste Groep/Duo!

Devil's in the details
Voorverkoop kaartjes zijn € 24,50 online via koop tickets en bij feestwinkels. Grijp je kaartjes vroeg, want het feest is elk jaar van te voren al uitverkocht! Check de voorafgaande feesten voor een voorproefje wat je dit jaar te wachten staat en nodig je medezondaars uit op je reis door The Underworld.