Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Gangsters met Omerta Edizione op zaterdag 11 oktober

gepubliceerd door , op
De Oldschool Gangsters zijn, zoals jullie kenners inmiddels weten, een begrip geworden in bijna heel Nederland en ver daarbuiten als we het hebben over classics. Diverse festivals zijn inmiddels gehost met groot succes door DJ Rob & MC Joe en hun Oldschool Gangsters en de 'story continues'. Zo zijn ook de club-events altijd erg gezellig en kijken ze nu uit om op 11 oktober een nieuwe editie van Oldschool Gangsters te organiseren in S.U.R. (Social Underground Rotterdam). Met voor deze editie, iconen als, Pat Krimson, Panic, Stanton, Ricky da Dragon en Rob & MC Joe kun je er bijna zeker van zijn dat ze jullie weer een geweldige avond gaan bezorgen.

The OG's zijn vereerd dat Pat Krimson, bekend van zijn Atmoz classics en 2 Fabiola, zijn eerste set komt spelen bij Oldschool Gangsters op 11 oktober en wellicht zullen er vele gaan volgen in de toekomst. Mister Pat Krimson zal vanuit België alvast de juiste muziek voor jullie uitzoeken om Omerta 1 compleet uit zijn voegen te draaien.
Een andere nieuwkomer voor de club-events van OG's, die zich al eerder heeft bewezen bij Harmony of Hardcore waar zij debuteerde, is voor Omerta 2 de charmante en talenvolle Rheeza met haar energieke sound!
Naast deze 'nieuwkomers' is de line-up compleet gemaakt met de artiesten zoals aangegeven in de onderstaande rijtjes.

Line-up


Kaartverkoop
Voorverkoopprijs: €15 online via koop tickets of www.oldschoolgangsters.nl
Prijs aan de deur is €20

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel ID check, neem daarom een geldige ID mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Parkeren
Parkeren kan in de Parkeergarage Red Apple, Wijnbrugstraat 22, 3011XW Rotterdam vandaar is het 5 minuten lopen naar S.U.R. Ook kun je parkeren rondom de oude haven en de Boompjes waar parkeervakken zijn.

Openbaar vervoer
[S.U.R.=18985] is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan De Overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigersinformatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl. Ook met de auto is [S.U.R.=18985] goed te bereiken.

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Let op! -De Early Bird Ticket verkoop loopt nog tot 31 augustus dus doe je voordeel hiermee!
Daar moeten we toch wel aanwezig zijn!!!!!