Partyflock
 
­ Nederland

Line up Rotterdam Outdoor in het Roel Langerakpark

gepubliceerd door , op
Rotterdam Outdoor
20 augustus 2014
Sinds een paar weken is bekend dat Rotterdam Outdoor plaats zal vinden op 20 september, de reacties zijn overweldigend. De kaartverkoop gaat als een raket en iedereen kan zich vinden in de ode aan Rotterdam die de organisatie wil maken.

Met de hosting partners van dit evenement is de verwachting natuurlijk hoog en iedereen is druk bezig geweest om een uitgebalanceerde line-up te maken met een aantal hele grote namen. Voordat de organisatie verder ingaat op de verschillende stages, hier alvast de line-up:

Ecktuh Ecktuh
The Flexican en Sef
Stefan Vilijn & MC Dirty B
Dj Superior
Ronnie Flex
GMB
Broederliefde
Hef
Feis
Digitzz Live
Darryl Antunez
Dj Djoevenile
MC Alee Rock
MC Winne

Strobe
Speedy J
Paul Birken (Live) - USA
Secret Cinema (GEM)
AnD (Live) - UK
Patriarch Conflicts
Drijfhout
Lenson & Lucas

Give Soul
Amine Edge & DANCE
Beesmunt Soundsystem
Benny Rodrigues
Cleavage
Karim Soliman
Wouter S.
Beau Zwart

Subway
Datsik (Firepower) US
Megalodon (Never Say Die) US
June Miller (Ram Records) UK
Maztek (Renegade Hardware) IT
Truth (Deep Medi) NZ
50 Carrot (Gentlemans Club) UK
Requake (Subway) BE
Lifecycle (Subway) NL
Nicon (Subway) NL
Sweepa (Subcatz) NL

hosted by Dart & MC Swift

Ecktuh Ecktuh
Zoals je ziet hebben Winne en Alee Rock voor de Ecktuh Ecktuh stage alleen maar vrienden uitgenodigd waarmee je voor de dag kunt komen. Voor niemand is er eigenlijk een introductie nodig, maar iedereen zal verrassingen in petto hebben. Winne en Alee Rock zullen het podium zeker ook bestijgen en reken maar op dikke surprise optredens!

Strobe
Ja wat moet je zeggen over Strobe. Eén naam is al meer dan genoeg om je kaartje te scoren: Speedy J! Speedy J is waarschijnlijk de grootste Rotterdamse artiest aller tijden. Dit jaar kun je vergeten dat je hem nog gaat treffen in de havenstad, dus grijp je kans.

Give Soul
De mannen achter de Rotterdamse Rave en Give Soul slaan hard toe met de Franse grootheden Amine Edge & DANCE. In Rotterdam zal het hun enige optreden zijn dit jaar. Benny Rodrigues mag natuurlijk ook nooit ontbreken en de organisatie is zeer verheugd dat deze baas van de partij is.

Subway
Ook Nederlands grootste dubstep en drum 'n bass concept doet iets bijzonders, rechtstreeks uit Canada wordt niemand minder dan Datsik overgevlogen. Deze man is amper op dit continent en ook van hem zal het zijn enige optreden in Nederland zijn dit jaar.

Naast de hostings zal er een talent stage zijn en naast een paar mensen die al naam hebben kun jij hier ook als talent staan. Aangezien Rotterdam van iedereen is hoef je echt niet perse uit 010 te komen om hier een podium te krijgen. Stuur uiterlijk vrijdag 15 augustus een mailtje met de reden waarom jij hier wilt staan naar talent@rotterdam-outdoor.nl en schaar jezelf tussen de mensen waaruit geselecteerd gaat worden.

Early Birds zijn nu nog te krijgen, maar zullen naar verwachting snel op zijn. Het festival dat uiteindelijk €34,95 gaat kosten zal nu nog voor slechts €19,95 toegankelijk zijn. Gezien wat er allemaal op de planning staat is dat een hele goede deal! Kaarten zijn te koop via koop tickets, koop tickets en bij alle Primera winkels.

1 opmerking

Kickuh hoor, techno in Rotterdam! Maar waar zijn de oldschool, early rave en hardcore area? Of mag dat nog steeds niet in Rotterdam en omstreken?