Partyflock
 
­ Nederland

VIPkaarten voor B.I.T.C.H editie 4 oktober online uitverkocht
Haal nu snel je VIPkaart nog bij de winkels

gepubliceerd door , op
VIPkaarten voor B.I.T.C.H editie 4 oktober online uitverkocht
6 augustus 2014
FeestB.I.T.C.H · Number 1 fetish party
Datumzaterdag 4 oktober 2014
WinactieB.I.T.C.H actiegesloten
LocatieNorth Sea Venue
Het spannendste feest van het jaar komt er weer aan op 4 oktober: B.I.T.C.H. Het feest met die heerlijke vibe en al die mooie en leuke mensen opent haar deuren om 21.00 uur. Maximaal genieten tot zes uur in de ochtend met heerlijke sexy sounds en het mooiste entertainment. De party waar iedereen zichzelf kan zijn! Waar je niet vreemd aangekeken wordt, maar waar iedereen zichzelf kan zijn. Tegenwoordig heeft B.I.T.C.H een heel internationaal karakter. Steeds meer mensen uit Europa en zelfs erbuiten ontdekken B.I.T.C.H en komen weer terug. Afgelopen B.I.T.C.H festival is een groot succes geweest waar heel veel verschillende nationaliteiten aanwezig waren. Om iets van de sfeer te proeven is hier de aftermovie van 21 juni:






Omdat nu al de VIP kaarten online zijn uitverkocht kun je van de organisatie aannemen dat de voorverkoop weer heel hard gaat. Om toch je VIP kaartje te kunnen kopen is hieronder de lijst met voorverkoopwinkels waar nog VIP kaarten liggen. Zorg dat je deze dagen gebruikt om die in huis te halen als je er als VIP bij wilt zijn. Klik hier voor de adressen.

Wil je toch liever je kaartje online kopen? Dan kan je bij koop tickets of koop tickets terecht of bij Primera in heel Nederland!

3 opmerkingen

Zo jammer dat we er niet bij kunnen zijn.
 
Altijd top!