Partyflock
 
­ Nederland

Gratis techno op Holy Pink 2014

gepubliceerd door , op
Holy Pink
11 juni 2014
FeestHoly Pink · Roze Maandag
Datummaandag 21 juli 2014
LocatieMuzentuin
Ook dit jaar organiseert Draaimolen weer het gratis Holy Pink Festival.
Traditiegetrouw vindt dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op afkomen. Overal in Tilburg zijn die dag gratis evenementen georganiseerd en hier speelt ook Draaimolen jaarlijks op in. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno.

Dit jaar is de prachtige Muzentuin gelegen in hartje centrum de locatie voor Holy Pink. Hier kunnen ruim 3.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een originele line-up.

De line-up wordt dit jaar aangevoerd door Tessler, deze lokale held die voorheen onder de naam Maurice Delgado de plaatjes aan elkaar heeft gedraaid is een graag geziene gast bij Draaimolen.
Vervolgens komt Job Jobse een drie uur lange set draaien. Deze resident van Trouw Amsterdam is ook een gewaardeerd lid van de Life and Death familie en zal de ene na de andere parel uit zijn platentas tevoorschijn toveren. Opgevolgd door de Italiaanse heren van Mind Against die ook uit de Life And Death stal komen en een 3 uur lange set gaan draaien zorgt dit voor een perfecte opbouw naar de avond.

Vanaf 21.00 neemt ROD het over achter de draaitafels, ondertussen een echte huisvriend van Draaimolen. Vorig jaar sloot hij Holy Pink op geniale wijze af en ook dit jaar zal de onversneden acid heerlijk gepaard gaan met de lekkerste Detroit Classics in zijn set. De afsluitende set is dit jaar toevertrouwd aan DVS1. Dit zwaargewicht in de techno wereld komt speciaal voor Holy Pink overgevlogen uit de USA en zal op unieke wijze er voor gaan zorgen dat iedereen al zijn energie op de dansvloer achter kan laten. Door zijn enorme vinyl collectie is elke set van DVS1 weer een verrassing.

Qua licht en geluid zal Draaimolen flink uitpakken, aangezien het Roze Maandag is mag het allemaal flink over de top dus verwacht een lichtshow waar je u tegen zegt.

De entree voor Holy Pink is gratis, wel is het stRIKt 18+ dus zorg dat je een legitimatie bij je hebt.
En of je nu homo- bi- of hetero seksueel bent maakt helemaal niks uit. Deze dag is er juist om te vieren dat iedereen zichzelf kan zijn. Dus zet 21 juli met dikke letters in je agenda en kom van 13.00 tot 01.00 dansen bij Holy Pink.