Partyflock
 

Latin Lovers on the Beach komt weer naar Fuel in Bloemendaal

gepubliceerd door , op
Op zondag 3 augustus strijkt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland neer in Bloemendaal voor een uniek strandfeest bij een heerlijke locatie: Beachclub Fuel! Alle registers worden deze datum open getrokken en wanneer er goed weer is (waar we natuurlijk gewoon vanuit gaan) staat alles lekker buiten! Augustus bereikt zijn hoogtepunt met Latin Lovers samen met de artiesten Benny Rodrigues, Brian Chundro & Santos, Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash, Miel Brandt en MC Dirty B

Latin Lovers en Beachclub Fuel hebben al jaren bewezen een gouden combinatie te zijn. Bij mooi weer gaat alles volledig open air, waardoor dit concept echt een nieuwe dimensie krijgt wat betreft strandfeesten. Een intiem feestje in de buitenlucht, met het zicht op de duinen of de prachtige Noordzee en ondergaande zon, dat is de definitie van een strandfeest en zo hoort het te zijn. Met het zomerse en tropische decor van Latin Lovers waan jij je weer even op vakantie. Bij slecht weer (waar we natuurlijk niet vanuit gaan) zal alles volledig overdekt en warm zijn, dus geen nood!

Dikke house, sexy latin en heerlijke vocalen, dat is Latin Lovers. In de line-up staat oa de headliner Benny Rodrigues die een exclusieve latin en afrohouse set komt draaien, iets wat alleen hij maar kan! Dames, stilstaan is geen optie. Maar ook Brian Chundro & Santos, de mannen die latinhouse door hun aderen hebben stromen zijn deze editie in het huis van Beachlcub Fuel. Verder staan ook Marlldexx, Chris Rox, Jasper Clash, Miel Brandt en MC Dirty B op het zomerse programma, leuk!

Tickets voor het leukste strandfeest van Nederland kosten 14 euro en speciaal voor de dames (en die zijn er altijd in grote getale aanwezig op Latin Lovers) zijn er de befaamde Ladytickets. Voor maar slechts 18 euro kunnen er twee dames op een ticket naar binnen. Let op, er zijn voor dit strandfeest maar 100 Ladytickets beschikbaar dus weer er snel bij want op = op! Kaarten zijn online te bestellen via koop tickets en normale kaarten zijn ook te koop bij een Primera winkel bij jou in de buurt.

Ook zijn er enkele VIP tafels beschikbaar, voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar vip@beachclubfuel.nl