Partyflock
 
­ Nederland

Must in het Kurhaus
Why wake up… if you can dream with Must

gepubliceerd door , op
Must in het Kurhaus
8 juli 2014
Een avond dansen in Koninklijke sferen onder de indrukwekkende kroonluchters van de Kurzaal en daarna wakker worden als een majesteit. Het kan allemaal tijdens Must in het Kurhaus op zaterdag 27 september. Gasten worden getrakteerd op een muzikaal spektakel gecombineerd met extravagant entertainment. DJ Beauriche heeft een enorme impact gehad op de wereld van house muziek. Dit jaar draait hij zelfs een aantal keer tijdens I am Hardwell op Ushuaïa in Ibiza en maakt hij zijn debuut tijdens Must in het Kurhaus. Mr. Must Erick E brengt het tempo omhoog met zijn fijne house beats, daarna volgt duo Roul and Doors dat bekend staat om hun unieke combinatie van melodie, ritme en energie. Volgens kenners zijn zij hét voorportaal van Electronic Dance Music. Een bijzondere editie waar je absoluut bij 'Must' zijn.

Dromen worden werkelijkheid
De majestueuze en historische Kurzaal is het bruisende hart van het Steigenberger Kurhaus Hotel. Een bijzondere plek met stijl en nostalgie die bijdraagt aan de unieke ambiance van Must. Dansers en prachtige verlichting dragen bij aan de ultieme Must ervaring. Extra bijzonder is dat het Kurhaus hotel alle 252 kamers beschikbaar heeft gesteld voor het feest. Met dit arrangement kunnen gasten ook de volgende dag bijkomen en nagenieten van de fantastische locatie aan zee.

Architecten in organiseren
Ondernemers Marcel Blanken en Marcel den Ouden zijn de architecten die Must hebben ontworpen. Zij organiseren feesten op een zeer hoogwaardig niveau waar horeca, decor, beleving, techniek en line-up samenkomen en een eenheid vormen. Marcel den Ouden: "Het concept Must steunt op vier pijlers: mens, locatie, beleving en muziek. Wij redeneren vanuit de doelgroep. Het totaal van factoren moet passen bij hen. Het zijn mensen die graag op een bijzondere manier willen uitgaan, willen ontdekken, beleven en elkaar willen ontmoeten. Op die behoefte speelt Must in."