Partyflock
 

Embraze - Phony vervangt The Funkfreakerz

gepubliceerd door , op
Embraze - Phony vervangt The Funkfreakerz
16 januari 2004
FeestEmbraZe · Ebeatz.nl release party
Datumzaterdag 13 maart 2004
WinactieEmbraZe actiegesloten
LocatieDe Catacomben
Een nachtmerrie voor elke party-organisatie: een DJ of act zegt op het laatste moment af. Het overkwam Ebeatz.nl, een partyforum en organisator van Embraze in Den Haag.

Maandenlang stond de line-up al vast: Roetger (house), The Funkfreakerz (house), Steve Kenzo (techno), Más & Dark Blue (hard dance) en Rapticon (hardcore). Uniek hierbij is dat de line-up enkel uit DJ's bestaat die lid zijn van Ebeatz. Alles en iedereen leek er klaar voor, totdat het noodlot donderdag toesloeg: Hylco, één van de twee Funkfreakerz, moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Zuur voor hem, zuur voor The Funkfreakerz en zuur voor de organisatie. In allerijl moest er een vervanger voor The Funkfreakerz worden gevonden.

De mogelijkheden lagen niet voor het oprapen. Er was gekozen voor een concept met uitsluitend Ebeatz-DJ's en de organisatie wilde dit koste wat kost handhaven. Verschillende DJ's werden benaderd maar zij hadden allen al een boeking voor 13 maart.

Toch is Ebeatz.nl erin geslaagd een vervanger voor The Funkfreakerz te vinden: [dj=10776]{Artiest met ID 10776 bestaat niet!}. Deze 19-jarige DJ, die twee keer in de week een resident heeft in Subliem (Zoetermeer), zal met zijn funky/groovy/latin sound garant staan voor een heerlijke, zomerse set. [dj=10776]{Artiest met ID 10776 bestaat niet!} draaide onder anderen al twee keer op een truck tijdens de Sweet Valley Dance Parade, is tweemaandelijks te horen op Alphen Stad FM, stond naast Soulvation en Eric de Man in de Lipton Ice Beach Club Scheveningen en draait regelmatig op verschillende feesten.

Zaterdag 13 maart is [dj=10776]{Artiest met ID 10776 bestaat niet!} tussen 22:30 en 00:00 dus te bewonderen op Embraze, dat plaatsvindt in De Catacomben in Den Haag. Om misverstanden te voorkomen: het feest is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus geen lid van Ebeatz.nl te zijn om dit feestje mee te kunnen pikken!