Partyflock
 
­ Nederland

Indicator Outdoor verplaatst naar de nieuwste en vetste industriële locatie van Groningen

gepubliceerd door , op
Zaterdag 2 augustus is geprikt als nieuwe datum, want CP wilde hoe dan ook in 2014 een outdoor editie van Indicator aanbieden. En dat is gelukt en wel op een nieuwe locatie welke zich mag rekenen tot een van de dikste industriële locaties van het Noorden! Met trots kan de organisatie melden dat ze het Suikerunieterrein te Groningen gaan omtoveren tot een zeer exclusief hardstyle domein!

Locatie
Criterium Productions is al lange tijd op zoek naar een unieke locatie voor de buiteneditie met een ambiance waar je u tegen zegt. En die is gevonden! Het Suikerunieterrein kent een rijke historie waar het industriële van afdruipt, het is een decor op zich. Wel is het geval dat de organisatie gebonden is aan een beperkt bezoekersaantal vanwege veiligheidsvoorschriften, ondanks dat het terrein plaats kan bieden aan tienduizenden bezoekers. Dit wordt dus een zeer exclusieve outdoor editie die je niet mag missen.

Line up
B-Front
Frontliner
Titan
Josh & Wesz
Luna
Solutio
Diabolic
Twin Towers
Contester 1
Contester 2
MC Triggah

Indicator DJ-Contest
Ook dit keer ontbreekt de Indicator DJ-Contest niet. Anders dan anders is dat er twee winnaars worden uitgeroepen die een set mogen doen. Wil je kans maken op een van deze plekken, klik dan hier voor meer info. Ook als bezoeker kan je vanaf 2 juli mee beslissen door je stem uit te brengen op je favoriete set op de Indicator Soundcloud.

Tickets & info
Voor slechts €19,50 (ex fee) kan je getuige zijn van deze zeer exclusieve editie van Indicator Outdoor. De poorten van het Suikerunieterrein worden om 13:00 geopend en sluiten weer om 00:00, dus je kan je klaarmaken voor een elf uur durende beuk marathon.

Voor meer info, check www.indicatorhardstyle.nl.

Agenda

1 opmerking

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Vette lokatie