Partyflock
 

Love Family Park 2014
De familie verhuist

gepubliceerd door , op
Love Family Parks nieuwe locatie is het Messepark in Mainz. Het event vindt naar goede gewoonte plaats op de eerste zondag van juli in de lokale hoofdstad van het Rijnland en blijft zo in de Rijn regio. De gehele planning en voorbereiding draait op volle toeren. Zoals je kon verwachten zal ook deze nieuwe area helemaal omgetoverd worden in een groene oase en de vorige locatie op zijn minst evenaren. Op de line- up vind je dit jaar ook een heleboel nieuwe acts zoals Joseph Capriati, Pan-Pot en Joop Junior. Zij treden aan naast de welbekende Love Family park favorieten als Sven Väth, Ricardo Villalobos, Luciano en vele anderen.

Er zijn zelden zo veel nieuwe gezichten op de line-up verschenen als dit jaar. Uit Italië komt één van de spilfiguren uit de techno-scene van het moment met Joseph Capriati. Daarnaast zorgen Len Faki, Pan-Pot en Monika Kruse voor de metropolische flair. Met Joop Junior brengen ze ook één van de meest beloftevolle live-acts, vorig jaar ontdekt op Ibiza, naar het Park. En je vindt ook AKA AKA feat. Thalstroem op de line-up.

De stad Mainz wordt zelf goed vertegenwoordigd door de Bouq-crew, aangevoerd door Butch & Amir. Maar uiteraard zal het Park ook zijn grote favorieten niet worden ontnomen. De grote sterren worden opnieuw aangevoerd door LFP-legende Sven Väth en het publiek wordt verder opgezweept door artiesten als Luciano, Marco Carola, Chris Liebing en Karotte.

Een hele dag feesten met grote headliners en een heleboel nieuwe gezichten.
Maak je klaar voor Love Family park 2014!

Volledige line-up:
Sven Väth, AKA AKA feat. Thalstroem (live), Âme, Amir, Butch, Chris Liebing, Dorian Paic, Einzelkind, Joop Junior (live), Joseph Capriati, Karotte, Len Faki, Luciano, Marco Carola, Mathias Kaden, Monika Kruse, Moonbootica, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, tINI

1 opmerking

Geweldig festival!