Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers komt terug naar Scheveningen in Beachclub Bliss

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
11 juni 2014
FeestLatin Lovers · on the Beach
Datumzaterdag 19 juli 2014
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieBLISS
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zwoele strandfeesten en de fans van Latin Lovers: ze zijn weer terug in Scheveningen! Daar waar Latin Lovers een aantal jaren Brunotti iedere zomermaand op op zijn kop zette met legendarische avondjes, keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar deze heerlijke kustplaatst: zaterdag 19 juli bij de mooiste en nieuwste strandtent van Scheveningen: Beachclub BLISS!

Na de spectaculaire opening van Beachclub BLISS in april dit jaar met oa Sunny James & Ryan Marciano mag deze nieuwe locatie zich uitroepen tot de nieuwste en leukste hotspot van Scheveningen! De succesformule van Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal, trekt BLISS door naar de kust van Scheveningen. Net aan De Rechterkant van de pier pronkt deze unieke venue aan het strand, perfect voor Latin Lovers!

Grand opening
Latin Lovers opent haar zomerseizoen met een knaller en dus staat deze editie in het teken van de 'Grand Opening' voor de zomer. Met een heerlijke line-up vol sexy ritme's, heerlijke vocalen, de nieuwste latinhouse zoals het altijd bedoeld is en natuurlijk een tropisch en vooral zomers decor. De line-up is ook zo lekker, dat stilstaan gewoon geen optie is: Gregor Salto, Brian Chundro & Santos, Stefan Vilijn, Chris Rox & Jasper Clash, Vinny James en MC Haits!

Latin Lovers opent haar deuren bij Beachclub BLISS om 17.00 uur en zal doorgaan tot 01.00 uur zodat iedereen de volgende dag weer lekker fris op het strand kan liggen, dat is nog eens lekker!

Ladytickets?
Voor de Grand Opening en speciaal voor de dames zijn er Ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via koop tickets en kosten €17,50 per stuk. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze dus wees er snel bij!

Normale kaarten kosten 12,50 en zijn online te bestellen via koop tickets of bij alle Primera winkels in Nederland.