Partyflock
 
­ Nederland

Dikke Namen brengt Cocoon naar vernieuwde Odeon

gepubliceerd door , op
Cocoon Showcase
3 april 2014
Wat hebben de Cocoon-dj's/producers Ilario Alicante, Christian Burkhardt, Markus Fix, de jungle en nachtdieren met elkaar overheen? Juist! Ze komen op 30 mei allemaal voorbij in een tot een jungle omgetoverde club Odeon tijdens Dikke Namen Invites Cocoon. Een feest waar de kwaliteit van het legendarische Cocoon-label wordt samengevoegd met de ambiance van Dikke Namen in de fraaie Amsterdamse club Odeon, waar het – naar het schijnt – nogal dierlijk aan toe kan gaan. Welcome to the jungle!

Cocoon Ibiza
Het uit Frankfurt afkomstige Cocoon-label werd in 2000 opgericht door dj-grootheid Sven Väth en verovert sindsdien de wereld met hoogstaande feesten. De excentrieke Väth en diens labelmaatjes Ricardo Villalobos, Loco Dice en Steve Bug waren niet weg te slaan uit het dance-wereldje. Nu, veertien jaar na de oprichting, biedt het label nog altijd ruimte voor de vernieuwers en grootheden van morgen.

Reden genoeg voor de boys van het kersverse evenementenbureau Dikke Namen om een deel van de Cocoon-crew naar Amsterdam te halen. Want, wie de titel Dikke Namen met eer wilt dragen, heeft wat te bewijzen. De Italiaanse charme van Ilario Alicante, de Duitse kwaliteit van Markus Fix en Christian Burkhardt (live) kunnen deze verwachtingen samen met de Hollandse nuchterheid van de dj's Ici Sans Merci en Sterne als geen ander waarmaken. Deephouse en techno van de bovenste plank met een kleurrijke twist en een vleugje invloed van Moeder Natuur; het groen van verse bladeren, de geur van natte grond en sferen uit de diepste krochten van de jungle...

Maar dan wel gewoon in het hartje van onze hoofdstad! Lekker makkelijk en goed bereikbaar. Het statige herenpand waarin de volledig vernieuwde Odeon is gevestigd, bevindt zich namelijk op de Singel, tussen het Leidseplein en het Rembrandtplein in – twintig minuutjes lopen vanaf het Centraal station. Voor alle tropische vogels kost een Early Bird kaartje 10 euro. Tickets bestel je bij koop tickets. Laatste moment toch behoefte aan een uitstapje in de natuur? Kaarten aan de deur kosten 15 euro. De tweede zaal wordt – geheel in stijl met Cocoon in de grote zaal - gehost door de jongens en meisjes van Nachtdieren; het wekelijkse kwaliteitsfeestje in Odeon.