Partyflock
 
­ Nederland

Metz debuteert in Scheveningse hotspot Beachclub Bliss

gepubliceerd door , op
Na weken iedereen in spanning gehouden te hebben kan 'The Real House Event' dan eindelijk haar extra On The Beach editie bekend maken aan iedereen met een enorme liefde voor de echte strandfeesten zoals ze altijd bedoeld zijn geweest: zaterdag 21 juni, Metz on the Beach bij de mooiste en nieuwste strandtent van Scheveningen: Beachclub BLISS!

Na de spectaculaire opening van Beachclub BLISS in april dit jaar met oa Sunny James & Ryan Marciano mag deze nieuwe locatie zich uitroepen tot de nieuwste en leukste hotspot van Scheveningen! De succesformule van Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal, trekt BLISS door naar de kust van Scheveningen. Net aan De Rechterkant van de pier pronkt deze unieke venue aan het strand, perfect voor Metz!

Metz on the Beach komt natuurlijk op volledige sterkte naar Scheveningen voor haar debuut. Wat te denken van een dikke house set van niemand minder dan Funkerman! Op het 15 jarige bestaan bewees deze koning van de dikke beats waarom hij bij de Metz familie hoort, welkom! Lucien Foort is weer helemaal terug in de real house scene en dat kan Metz alleen maar omarmen, leuk! De line-up wordt compleet gemaakt door de fijnste residents die de sound van Metz waarborgen met hart en ziel: Chris Rox, Vinny James en Franco Rolini. De vocalen zijn deze avond in handen van MC Stanford.

Metz on the Beach opent haar deuren bij Beachclub BLISS om 17.00 uur en zal doorgaan tot 01.00 uur zodat iedereen de volgende dag weer lekker fris op het strand kan liggen.

Tickets kosten maar 15 euro (ex fee) en zijn online verkrijgbaar via koop tickets of bij alle Primera winkels in Nederland.