Partyflock
 
­ Nederland

Schurkenbiefstuk naar het strand

gepubliceerd door , op
Schurkenbiefstuk is vier jaar geleden opgericht door Erik Snoek (Den Bosch) vanwege een enorme passie voor theater, film, muziek, fotografie, lichtkunst en andere kunstzinnige zaken. Erik Snoek staat bekend als een enorm gedreven muziekverzamelaar in de zo breed mogelijkste zin van het woord en is oprichter van organisaties en projecten als bijvoorbeeld de Sambassade (Club De Ville, Panama), Udo Zimmerlos und Das Monkeymanexperiment, Gewichtloze Uren, e.d. Schurkenbiefstuk zoekt het vooral in het maken van misschien niet altijd voor de hand liggende combinaties en tracht telkens te verrassen, zowel muzikaal als theatraal.

Eigenzinnigheid staat centraal tijdens deze evenementen waarvan je nooit weet wat er gaat komen en hoe een avond zal lopen. Schurkenbiefstuk avonden zijn ontzettend succesvol, altijd uitverkocht en populair onder een kunstzinnig, nieuwsgierig en cultureel ingesteld publiek. Ook buiten Den Bosch groeit de populariteit gestaag met dit jaar ook evenementen in steden als Tilburg en Eindhoven. Er is een gretig verlangen naar anders, naar verandering, beweging en open eindes. Soms naar immens groot en soms juist naar heel klein. Verbindingen zijn er niet om te verbinden, maar om er iets voor terug te krijgen. Iets dat niet te voorspellen of te verklaren is.

Schurkenbiefstuk is niet een doorsnee clubavond, maar wil je aan het denken zetten en mensen iets meegeven waarover nagepraat kan worden. Er is één rode draad en dat is de ontzettend diverse muziek tijdens een Schurkenbiefstuk avond en de zekerheid dat er niets zeker is. Wat je kunt verwachten zijn altijd warme muziekstromingen als soul, funk, boogie, jazz, latin, island funk (Trinidad & Tobago), afro beats, disco, soulful house, bossa and more gedraaid van origineel vinyl door platendraaiers. Deejaynamen doen er voor Schurkenbiefstuk niet toe. Ze willen graag iedereen uitnodigen om te ervaren en je te laten inspireren.

Schurkenbiefstuk on the beach legt de focus nu op de diversiteit in dansbare muziek en is vastbesloten het publiek van de Boomerang Beachclub & Lounge een aantal gewichtloze uren en nachten te geven.