Partyflock
 

Rum & Bass 31 mei @ S.U.R.

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 31 mei is het zover. Het nieuwe concept Rum&Bass zal dan zijn eerste editie presenteren in de nieuwe club S.U.R. (voorheen Waterfront). Het idee achter het concept is vrij simpel: men neme een flinke dosis UK sound en laat deze samensmelten met bovengenoemde avond, zolang het maar UK-gerelateerd is. De garage sound is op dit moment een populaire stroming en een avond puur gericht op dit genre was er nog niet.
De muziekstijlen binnen het genre die het publiek kan verwachten zijn: 2step, bass, grime, (speed) garage en andere aan dit genre verwante geluiden. Er is bewust gekozen om geen d&b en dubstep hier aan toe te voegen al zijn de artiesten natuurlijk vrij om hun fantasie de vrije loop laten: niks moet, alles mag, is het motto voor deze avond.

Line up voor deze avond:

Hostage 🇬🇧
Deze Schot heeft een flink aantal releases op zijn naam staan en een eigen maandelijkse podcast. Met zijn optredens op Rinse FM en BBC radio heeft hij zijn sporen dik verdiend. Je kan dan ook een stevige portie UK Garage verwachten, met Dikke Basslines.

Mudde 🇳🇱
"Als dj ben ik dol op verschillende stijlen", zegt Mudde. En dat is juist wat deze artiest zo goed maakt: van donkere techno naar Grime en van UK garage naar Dancehall. Met zijn eigen show op Red Light Radio en zijn optredens in onder andere De Melkweg, Paradiso en Chicago Social Club kan niemand meer om Mudde heen.

The Voyagers 🇳🇱
The Voyagers is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen twee producers, een uit Amsterdam en één uit Utrecht. Beiden hebben ze geschiedenis gemaakt binnen de 4×4 UK Garage scene. Tegenwoordig maken ze Future House en Garage, beiden met diezelfde liefde voor funky baslijnen en goeDe Harmonieën.

Red Delicious 🇳🇱
Hij begon zijn carriere in 1992. Sinds 1998 is hij bekend onder de naam Red Delicious. Veelzijdig, gedurfd en verrassend; dat zijn de kenmerken van deze DJ. Verwacht deze avond dan ook een heerlijke opbouwset.

MC Dan Stezo 🇳🇱
Dan Stezo geldt als één van de meest veelzijdige MC's van Nederland. Met zijn Drum&Bass achtergrond en vaste stem voor Lenzman is hij momenteel internationale stappen aan het maken, met recente boekingen in London, Moskou en Zurich.

Tickets
Voor dit nieuwe concept zijn de tickets verkrijgbaar via koop tickets en op de avond zelf aan de deur.
Voorverkoopprijs ex fee:€10
Deurprijs:€15 (alleen cash)


Munten & Pinnen
In S.U.R. bevinden zich diverse muntkassa's waar alleen cash kan worden afgerekend. Er zijn momenteel nog geen PIN/Geldautomaten aanwezig waar het mogelijk is om contant geld op te nemen. Het wordt daarom aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel ID check, neem daarom een geldige ID mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

Openbaar vervoer
S.U.R. is goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de metro of trein kun je reizen tot station Rotterdam Blaak. De locatie is gelegen aan De Overkant van de straat richting de Maas en de Willemsbrug. Voor actuele reizigers informatie en tijden kijk je op www.ns.nl, www.ov9292.nl of www.bob-bus.nl.

Auto
Ook met de auto is S.U.R. goed te bereiken. Parkeren kan in de Parkeergarage Red Apple, Wijnbrugstraat 22, 3011XW Rotterdam vandaar is het 5 minuten lopen naar S.U.R. Ook kun je parkeren rondom de oude haven en de Boompjes waar parkeervakken zijn.

1 opmerking