Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie The Great Escape op 6 juni in Studio 80

gepubliceerd door , op
Na de eerste succesvolle editie van The Great Escape keren de mannen van Detroit Swindle terug naar Studio 80 op vrijdag 6 juni. Tijdens hun eigen clubavond draaien de mannen zelf natuurlijk maar ook nodigen ze steevast één van hun muzikale partners en helden uit voor een extra lange set. Dit keer is de Fransman Art of tones te gast; een dj en producer die de heren Swindle hoog hebben zitten. Behalve dat is er nog iets bijzonders aan de hand: Marcel Vogel brengt zijn Cheetah concept naar de dansvloer van Studio 80, met een bijzondere maar nog geheime gast. Wie dat is wordt pas bekend gemaakt op vrijdag 6 juni tijdens The Great Escape.

Dankzij hun eigen clubavond zijn Maarten en Lars van Detroit Swindle weer eens wat vaker achter Amsterdamse draaitafels te vinden en krijgen ze meteen de gelegenheid hun stempel te drukken op het nachtleven in de hoofdstad. Ook The Great Escape is onderdeel van de nieuwe koers die Studio 80 heeft ingezet. Met een leuk gevarieerd publiek en lange sets van dj's die ertoe doen zet Detroit Swindle iedere drie maanden een nacht neer zoals het clubben ooit bedoeld was: dansen op de betere housemuziek, tot je erbij neervalt.

Art of tones
De Fransman Art of tones is ook wel bekend onder zijn vroegere alias Llorca, waarmee hij vooral op Laurent Garniers' platenlabel F Communications mooie jazz en lounge uitbracht. Sinds 2005 focust hij zich op zijn Art of tones moniker en produceert hij uiterst dansbare house. Dat blijkt wel uit zijn releases op respectabele labels als 2020Vision, We Play House en Room With A View. Tel daar een lange lijst aan remixen voor onder andere Deetron, Mario Basanov en zelfs Caro Emerald bij op en het geeft een idee van hoe getalenteerd Art of tones precies is. Behalve dat is hij ook nog eens een ontzettend veelzijdige dj, die gave laat hij zien en horen op vrijdag 6 juni tijdens The Great Escape.

Marcel Vogel & Cheetah
Tijdens The Great Escape host Marcel Vogel Studio 2 met zijn Cheetah clubavond. Marcel Vogel timmert al een poos flink aan de weg met zijn pakkende sound; een soulvolle mix van chicago house, jazzgrooves en nu disco. Niet alleen doet hij dat met zijn eigen producties, maar ook achter draaitafels in binnen- en buitenland en met zijn platenlabels Lumberjacks in Hell & Intimate Friends. Hier brengt hij muziek uit van onder andere Rahaan, Jamie 326, Rayko en Traxx. Jammer genoeg mag de speciale gast nog niet aangekondigd worden, maar vaststaat dat Vogel iets bijzonders in petto heeft voor Cheetah.

Detroit Swindle
De mannen van Detroit Swindle zijn behoorlijk 'in demand'. Dat heeft ongetwijfeld iets te maken met hun uitstekende eigen producties en dito dj-kwaliteiten in clubs wereldwijd. Waar het duo ook komt, overal zien ze hetzelfde effect op de dansvloer: een dansende massa clubbers aangestoken door het Swindle-virus. De succesvolle releases als 'Brotherman' en 'The Break Up' zijn opgevolgd door het debuutalbum 'Boxed Out'. Dit heugelijke feit werd eens flink gevierd tijdens het officiële releasefeest op de eerste editie van The Great Escape. Nu is het tijd voor de tweede editie met speciale gast Art of tones op vrijdag 6 juni in Studio 80.

Studio 1 – The Great Escape
Detroit Swindle (Dirt Crew, Heist Recordings)
Art of tones (2020Vision, We Play House)

Studio 2 - Cheetah
Marcel Vogel (Lumberjacks in Hell, Intimate Friends)
Very Special Guest (secret)

Voorverkoop is gestart via koop tickets
Early Swindlers:€10
Regular Swindlers:€13
Swindlers at the door:€15

1 opmerking