Partyflock
 
­ Nederland

BSSNVDRS ft. De Rondjesloper · Verbaast je dat?

gepubliceerd door , op
BSSNVDRS ft. De Rondjesloper · Verbaast je dat?
14 mei 2014
ArtiestBSSNVDRS
Wie kent hem nog? De Rondjesloper! Het is inmiddels al weer vijftien jaar geleden dat het legendarische interview van De Rondjesloper op AT5 te zien was. Hierin liet 'Moer' zien wat hij het allerliefste deed op de talloze hardcore-feesten die hij met zijn vrienden bezocht, rondjes lopen! Het filmpje ging viral en werd een hit! In de loop der jaren is het filmpje duizenden keren bekeken en in verschillende media herhaaldelijk gebruikt. In 2012 werd het filmpje nog gemonteerd in een promo clip voor Thunderdome – The final exam, en meer recent nog is er een promo voor Mindcontroller opgenomen waarin de rondjesloper de hoofdrol op zich neemt.

Anno 2014 is de rondjesloper dus nog steeds actief en eigenlijk is er helemaal niet zo heel veel veranderd. Hij gaat nog steeds graag naar feesten, en loopt daar nog steeds het liefst rondjes. Buiten alle hardcore-feesten die hij bezocht, en nog steeds bezoekt zijn daar inmiddels ook hardstyle-feesten aan toegevoegd.

Op één van deze hardstyle feesten liep dde, van origine Haarlemse, Rondjesloper tijdens één van z'n vele rondjes dj en producers duo BSSNVDRS tegen het lijf. Dit eveneens uit Haarlem afkomstige duo had net hun remix voor Jimmy The Sound afgerond en liep eigenlijk al een tijdje met het idee rond een gimmick te maken gebaseerd op de samples van het rondjesloper filmpje. Een hardstyle remix was dan ook geboren. Gezien de rondjesloper toch vooral bekend is van beeldmateriaal werd besloten om bij de track een videoclip te schieten. In samenwerking met De Rondjesloper en MC Isee heeft Kevin van Geffen, bekend van o.a de video's van Barry Badpak de clip geschoten tijdens één van de BSSNVDRS sets.

Download jouw copy:
320kbit mp3
uncompressed wav

Check de video:



Verbaast je dat?

9 opmerkingen

Ik vermaak me optimaal
laatste aanpassing
 
ff scoren, nee dat verbaasd me niks eigenlijk
 
Nee. Gewoon nee.
Ach, vergeleken met Blutioniumboy is dit een wereld hit! Altijd zonnig bekijken mensen! :)
Goed bezig mannen
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
Netjes. Een gimmick lenen en er nog een gaardere Qut plaat van te maken. Dit is echt een frikandel eerste klas..

(rondjesloper mag blijven, das een held)
laatste aanpassing door een beheerder
juist ... geef mij maar de Noisekick mix van een jaar of 7 terug .. stukken harder en beter ;)