Partyflock
 
­ Nederland

Dance en smetteloze harmonie in de Laurenskerk tijdens Must

gepubliceerd door , op
Dance en smetteloze harmonie in de Laurenskerk tijdens Must
8 mei 2014
FeestMust · White edition
Datumvrijdag 20 juni 2014
WinactieMust actiegesloten
LocatieLaurenskerk Site
Maagdelijk wit, dat is de verbindende factor die zal zorgen dat het feestend publiek tot heilige hoogten stijgt tijdens Must op vrijdag 20 juni. Kleur bekennen is niet nodig tijdens the white edition, waar het publiek in smetteloze harmonie danst op de oeroude vloer van de Grote- of Sint Laurenskerk. De line-up is veelbelovend als altijd: Miss Sugaware, Franky Rizardo en Erick E. en Lex Empress als host.

Architecten in organiseren
Ondernemers Marcel Blanken en Marcel den Ouden zijn de architecten die Must hebben ontworpen. Zij organiseren op een zeer hoogwaardig niveau waar horeca, decor, beleving, techniek en line-up samenkomen en een eenheid vormen.

Marcel den Ouden: "Het concept Must steunt op drie pijlers: mens, locatie en beleving. Wij redeneren vanuit de doelgroep. Het gaat om het totaal, om mensen die bij elkaar horen, en niet zozeer om de bekende naam of dj die op de avond achter onze draaitafels staat. Laat wel duidelijk zijn dat in het hart van de locatie altijd dance wordt gedraaid, maar dat daaromheen ook ruimte is om met elkaar te spreken. Wij spelen daarmee in op een behoefte. Onze doelgroep is eerder 32 dan 28: vaak mensen die elkaar een tijd niet meer hebben gezien en nog steeds graag uitgaan en willen ontmoeten en ontdekken."