Partyflock
 
­ Nederland

Audio Addiction

gepubliceerd door , op
Audio Addiction
9 maart 2004
Electronic Arteficial Recordings presenteert: Audio Addiction in Escape Club Amsterdam op 21 Mei 2004. Deze nieuwe organisatie pakt meteen goed uit, een dikke line up van zeker niet de minste namen, een dik gerespecteerde locatie, een landelijke promotie en voorverkoop adressen, strak artwork, een nieuwe site en nog veel meer.

Er is gekozen voor de unieke locatie van Escape Club in het hart van Amsterdam. Deze locatie biedt onderdak aan 1300 feestende party freaks, omgeven door de nieuwste high tech apparatuur op het gebied van lights, visuals en sound systems. Escape Club heeft de laatste paar jaar al een aantal verbouwingen achter de rug die menig bezoeker zeker niet onopgemerkt aan zich voorbij zal laten gaan.

De line up bestaat uit drie dj's van top niveau. De avond zal geopend worden door de vaste resident van audio addiction van Nederlandse bodem; Emilio Ferreira (www.emilioferreira.com). Ferreira wordt steeds meer getipt en geboekt naast grote namen als Liebing en Rush. Ook maakt hij onderdeel uit van Nederlands boekings bureau Reactor Bookings. Prime time zal vertegenwoordigt worden door de uit Slovenië afkomstige dj Valentino Kanzyani, samen met techno held UMEK is hij label baas van het label Recycled Loops. Ook heeft hij al meerdere malen zijn naam bewezen op betere kwaliteits feesten hier in Nederland. De avond zal afgeknald worden door de Belgische techno grootheid Marco Bailey, eigenaar van het label MB Elektronics. Deze sympathieke Belg behoeft geen verdere aankondiging. Het feit dat deze man inmiddels zijn eigen zaal mag hosten op I Love Techno zegt ons meer dan genoeg om hem deze eerste editie tot een spectaculair eind af te knallen!

De mogelijkheid bestaat natuurlijk om kaarten vooraf te verkrijgen bij een van de 14 landelijke v.v.k. adressen. Wanneer de promotie is begonnen zal tevens de website van www.audioaddiction.nl gelanceerd worden. Overige info zal hierop terug te vinden zijn.

14 opmerkingen

COOLSKI !!!!! Moet wel een leuk feest worden, hi hi. Geile line up. Emilio rocks en zou het dan eindelijk het jaar worden van de sterk ondergewaardeerde super dj valentino in nederland !!!
 
Ik hoop het wel voor Valentino, als ik hier en daar de line ups bekijk van de betere kwaliteits feesten, zie ik z'n naam stiekem steeds meer tussen de headlines...

Herinner mij nog goed zijn set in de winkel van sinkel (XCess & Club Risk), man wat kan die gozer draaien!
Artiest M10
Leuke line up! Ook al Monika Kruse, Estroe etc 22 mei in P60...ga daar liever heen voor 12 euro!
hey mert, zit je nu te spammen bij het persbericht vd concurrentie in dit weekend. Staat je goed !!!!!!

p60 ook altijd leuke feestjes, maar ehhh Monika kruse, zou ik wel een x mee willen spelen, maar draaien hoeft niet. Is niet echt boeiend.......
 
Mert doe Monika de groeten, en geef haar maar een klein likje van mij!!!!

Verder gaan wij de ESCAPE helemaal op zijn DAK zetten!!!!!!
Eindelijk.... Marco Bailey lekker dichtbij huis!!! Vette club, NOG vettere muziek. Kortom AANWEZIGGGG!!!!!!
Ik ben er ook bij!! Enne Mert bij jou ben ik ook hoor;)
Werkzaam bij Evotions
?? En maar weer rammen...geef toch de voorkeur aan MAINSTAGE in Escape, maar wel grappig om te zien dat de Escape steeds minder een no-go place is geworden..
Neeee MAINSTAGE (Cari Lekebusch) is lekker... T enige wat je daar kan doen is tegen een dichte deur rammen!!

Geef mij maar lekker deze line-up.. En jaaaa ESCAPE is the place2b.. maar voor jou dan lekker NIE!!

Ga jij maar fijn een ander no-go feestje zoeken.. samen met mert! njoy
 
Jammer dat je zo negatief doet 4U. Het feest moet nog plaatsvinden en je loopt het al helemaal af te zeiken. Mainstage zal nooit 2 int. artiesten boeken, daar is het budget te klein voor.

Even gekeken naar je favo dj's... Dat zegt mij genoeg vriend!
Volgens mij heeft mainstage toch Andre Galluzzi en Joel Mull op de volgende editie staan? dus....
Maar ach, dit wordt ook smullen
 
Goed voorbeeld doet volgen!

Herinner mij nog dat Umek daar stond, da's zeker niet rammen?! Ach, concurrentie is gezond, houdt je scherp!

Anyway... Wij hebben er nu al flink zin in!
 
Ben benieuwd! Ben er zeker bij!
Hmmmm, toch leuk om daar ineens op de gastenlijst te staan :D