Partyflock
 
­ Nederland

Escape in mei van deephouse tot EDM en van techhouse tot urban

gepubliceerd door , op
Deze maand komt er weer een Brainwash XXL aan om tot het ochtendgloren door te feesten! Ideaal als afterparty van een goed festival. En dan lekker afteren op het strand de dag erop. Kortom het zomerseizoen zit eraan te komen en het wordt plaatselijk heet aan het Rembrandtplein met een verfrissend deephouse buitje bij HouseRules!

HouseRules: dé Amsterdamse deep- en techhouse avond pur sang
Zin in zomerse en opzwepende Chicago house, techhouse en deephouse? Deze maand staan o.a. Gabriel & Castellon, Brian S, Philip Young en Robert Feelgood in de steigers met hun beste plaatjes. Check vast een set van HouseRules resident Troj heeft net twee eigen tracks én mix uitgebracht, check ze op Soundcloud Daarbij levert VJ Joury Gijzen de meest indrukwekkende beelden op 150m2 LED! Bekijk de teaser:



Brainwash: free your mind and your ass will follow!
Brainwash is al sinds enkele jaren dé Amsterdamse clubavond waar een internationale crowd hard uit z'n dak gaat tijdens een een mindblowing experience: muziek, visuals, danseressen en lichtshow zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring op de dansvloer! Zaterdag 3 mei bijten Raymundo, Del Pello, Saxy Mr S. on sax en MC Choral het spits af en host Danney Canova de bovenzaal met de lekkerste urban beats. 10 mei gaan Raymundo en Frederik Abas weer back2back! MC Miss Bunty en Wurtz zijn er ook bij. Zaterdag 17 mei wordt Jimmy Carris van Ultra Records uitgenodigd door Raymundo. Samen met MC yaNto en Remzy in Escape deLux wordt het een mooie avond! 24 mei gaat resident Raymundo solo, maar liefst 6 uur lang vuurt hij de lekkerste beats op je af! Choral doet de mic en Danney Canova host de deLux en net als elk weekend is VJ Joury Gijzen Gijzen er voor de visuals en lichtshow!

De maand wordt afgesloten met een extra lange editie: Brainwash XXL! Van 23.00 tot 08.00 kan je genieten van Raymundo, Joshua Walter, Dave Mayer (Strictly Rhythm), Saxy Mr S. on sax, Troj, MC yaNto en Martino Rosso in deLux! Ook perfect als afterparty van een festival dus!

Like
Op zondag is je weekend nog niet voorbij want dan kan je bij Like los op de beste EDM en urban sounds! Deuren openen om 23.00 en de entree is voor 00.00 helemaal gratis voor studenten! In de voorverkoop op www.escape.nl betaal je maar 5,-