Partyflock
 
­ Nederland

Koninklijk vermaak tijdens Monarck Festival op Paleis Soestdijk

gepubliceerd door , op
Monarck Festival
29 april 2014
De kroon op het werk van alle festivals. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Dance the day away in de paradijselijke tuin van Paleis Soestdijk, omringd door 170 ha bos. Velen high teas en andere royal party's gingen vooraf, maar nooit eerder is deze locatie opengesteld voor een festival. 12inchCity organiseert op zaterdag 21 en zondag 22 juni het Monarck festival op het echte Paleis Soestdijk. Vergeet al het andere; dit wil je niet missen!

De koninklijke line-up wordt verzorgd door 12inchCity (o.a. CODE AM Radio Kootwijk, Graefenthal en FLOAT) in samenwerking met twee vooraanstaande hostingpartijen die later bekend gemaakt worden. Gooi je heupen los op vrolijke Mexicaanse muziek waar prins Bernhard vervend liefhebber van was en geniet nippend aan een glas rosé champagne van theaterstukken die je mee terug nemen naar de tijd van toen.

Waan je terug in de tijd met de tunes van toen en mensen van nu. Geniet van een high tea op het terras met op de achtergrond trompet spelende herauten. Luister naar klassiek van bakelieten 78 toeren platen en voel, dansend op motown disco, krakende 80's en 90's, soulfull deephouse, warme techhouse het blauwe bloed door je aderen stromen. Met het geluid van het optreden van een Mariachi in de oren en een oester in de hand in de koninklijke tuin lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Stay tuned voor de bekendmaking van de daadwerkelijke line-up.

Altijd al willen weten hoe prinses Juliana erbij zat? Take The Grand tour en bekijk het paleis van binnen. Wat gebeurde er achter de witte muren van het paleis? Kom erachter dat het ook gewone mensen waren met hun eigen trekjes. Welke koning gaf het bevel aan iedereen van zijn personeel om zijn snor af te scheren? En welke prinses draafde iedereen tot waanzin? Al deze en nog meer verrassende feiten kom je te weten binnen de witte muren van het koninklijk paleis tijdens het festival. Voor de tour in het paleis zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Bewonder de lichtkunstwerken die buiten geprojecteerd zullen worden en laat als herinnering een statieportret maken met het paleis als decor in een outfit als van toen, zoals een pijp met chokers of witte tennisoutfit. Kom geheel in stijl, want anders word je misschien wel aangezien voor personeel.

Een weekend vol muziek, beleving, ontspanning en historie. Kaarten zijn uitsluitend via de mailinglist verkrijgbaar.