Partyflock
 
­ Nederland

Meest spannende festival van Nederland komt eraan op 21 juni
Nieuwe hosting bekend

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H Festival is een uniek festival in Nederland. Je kunt met recht zeggen het meest spannende festival van Nederland. Wat hier allemaal te zien is dat zie je nergens op andere festivals in Nederland. Dus mocht jij zin hebben in iets anders... iets uitdagends dan zit je hier goed. Het festival zit boordevol kraampjes en andere leuke bezienswaardigheden. Maar ook supermooie en indrukwekkende shows uit binnen- en buitenland! Een feest met meer dan vijf verschillende area's. En om het nog mooier te maken heeft dit festival een indrukwekkende extra vijfde hosting. Dus buiten de hosting van The Clinic, Slave for Passion, Prikkel xxxx en B.I.T.C.H heeft de organisatie de enige echte Boudoir Bizarre als hosting voor buiten kunnen strikken. Deze hosting is de crème de la crème op fetishgebied en heeft als een van de weinige concepten in Nederland nog een echte fetishaanhang. Deze organisatie is alweer twee jaar geleden gestopt met feesten geven, maar komt speciaal voor B.I.T.C.H Festival terug voor al die mensen die het gemist hebben! De dj's die liegen er ook niet om en zullen later bekend worden gemaakt. B.I.T.C.H Festival wordt dit jaar nog mooier, spannender en groter dan in 2012.

Aftermovie B.I.T.C.H Festival 2012:





Omdat de voorverkoop zo hard gaat en de VIP kaarten online nu al zijn uitverkocht heeft de organisatie hieronder nog een lijst met alle fetish voorverkoopwinkels die nog wel VIP kaarten hebben. Wacht niet te lang met de VIP kaarten, want voor maar 10 euro meer krijg je een hele waslijst met extra's die je nooit voor dat tientje extra kan krijgen normaal.

Check hier de hele lijst van alle voorverkoopwinkels!


Wil je gewoon een ticket hebben zonder dat het VIP is kan dat bij koop tickets. Het feest duurt nog twee maanden maar B.I.T.C.H is altijd ruim van te voren uitverkocht. Wacht niet te lang!

1 opmerking

meer dan vijf verschillende area's

een indrukwekkende extra vijfde hosting

???