Partyflock
 
­ Nederland

Eerste namen Dance Nature Festival bekend

gepubliceerd door , op
Vanaf 2014 zal Dance Nature het festivalseizoen sluiten in de regio midden-Brabant. Op Landgoed Velder in Liempde zullen op zaterdag 30 augustus de beste dance- en house DJ's hun draaikunsten vertonen. Het festival vindt plaats midden in de natuur, waardoor de ambiance bijzonder is. De eerste DJ's zijn inmiddels bekend. En het zijn niet de minste.

Het nieuwe festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Op zaterdag 30 augustus 2014 vindt de eerste editie van dit festival plaats. Het festival kent een spetterende line-up kennen met DJ's als Erick E, ROOG, Marcel Woods en Jordy Dazz.



Het festival vindt plaats op Landgoed Velder in Liempde, dat precies tussen Eindhoven, Tilburg en Den Bosch is gelegen. Hierdoor is het goed bereikbaar, ook via het Openbaar Vervoer. Uniek is de ligging midden in de natuur. Daarmee wil het festival ook een maatschappelijke boodschap overbrengen en heeft het meer inhoud dan alleen dans en muziek. Kennismaking met de natuur en de maatschappelijke waarde hiervan is een belangrijk uitgangspunt. Hierdoor krijgt het festival een bijzonder karakter en veel sfeer.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 29,50. Maar er gelden ook verschillende kortings-mogelijkheden, zoals Ticketveiling. De kaartverkoop start morgen om 10.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.dance-nature.nl.