Partyflock
 
­ Nederland

Sean Tyas en Fisherman & Hawkins special guests tijdens Kingsnight Panama Amsterdam

gepubliceerd door , op
Kingsnight
22 april 2014
FeestKingsnight · Trance Nation & Goodgreef
Datumvrijdag 25 april 2014
WinactieKingsnight actiegesloten
LocatiePanama Site
Trance Nation en Goodgreef kondigen twee special guests aan voor Kingsnight Panama Amsterdam; Sean Tyas en Fisherman & Hawkins.

De aanvulling van de line-up bestaat niet uit één maar twee speciale gasten. Na een spannende zoektocht naar de juiste invulling van het gat in de line-up kon de organisatie geen keuze maken tussen twee dikke acts. De knallende line-up wordt aangevuld met een koningswaardig Nederlands duo namelijk Fisherman & Hawkins. Alsof dit nog niet genoeg is voegt de organisatie ook niemand minder dan de (van origine) Amerikaanse trance-held Sean Tyas aan de programmering toe. Deze helden zullen samen met alle oranje-feestgangers Panama Amsterdam op zijn grondvesten laten schudden met de beste trance beats.

Nu zijn alle ingrediënten aanwezig om van deze koningsnacht een knallend oranje-succes te maken. Naast Sean Tyas en Fisherman & Hawkins staan ook Jordan Suckley, Lange, Will Atkinson en Chris Cortez achter de decks.

Er is ook gedacht aan de liefhebber van deephouse en deeptechno. Revolution zal de studio hosten. Hier zijn de heerlijke beats van Lone Striker, David Hülsken (live), Paul Hazendonk en Moritz te horen. Onder andere de nieuwe tracks van het debuutalbum 'Adapt' van Paul Hazendonk zullen de feestgangers versteld doen staan.

Ticket info
De reguliere kaartverkoop van 17,50 per kaart is van start gegaan. E-tickets zijn nog hier te verkrijgen. Kaarten zijn ook te koop in alle Primera winkels. Panama biedt voor de feestgangers die het oranje-feest in luxe willen beleven, VIP-tafels. Deze zijn te reserveren op www.panama.nl.

Line-up