Partyflock
 
­ Nederland

Laatste info & timetable Touch at the Sea 2014 - Pre summer Indoor trance editIon

gepubliceerd door , op
Touch at the Sea
10 december 2013
FeestTouch at the Sea · Pre summer indoor edition
Datumzaterdag 19 april 2014
WinactieTouch at the Sea actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Het leukste feest van het jaar en voor het zevende keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 19 april 2014 naar Club Rodenburg in Beesd. Touch at the Sea Indoor pre summer edition is een zeer populair jaarlijks terugkerend event, maar dit keer indoor. Met geweldige dj's bij Touch at the Sea on tour landt dit mooie high feeling concept in het gezellige, centraal liggende Club Rodenburg in Beesd waar het altijd goed vertoeven is. Het wordt weer een exclusief en uniek feest dat zijn weerga niet kent. Hardtrance en trancemuziek van de krachtige line-up met maar liefst zeven top-dj's uit verschillende hoeken van de dans-scene gaan jou meenemen naar een wereld vol warmte, verrassingen, respect en gelijkwaardigheid. De organisatie heeft allerlei positieve verrassingen bedacht, waar je achteraf alleen maar van zal zeggen dat het jou een goed gevoel heeft gegeven. Iets waar het in het leven uiteindelijk toch om draait, gelukkig zijn.



Touch Events pakt dik uit met danseressen, een schitterend decor, special effects, kortom een echt Touchfeest waar ze weer veel mensen mee in Touch brengen...of gewoon bijzondere mensen ontmoeten die weten dat elke mens uniek is maar dat jij speciaal bent.. Uit alle hoeken van Nederland en België komen er bezoekers op af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte. Touch at the Sea 2014 gaat heel speciaal worden... de lijnen zijn uitgezet, creatieve ideeën zijn tot in detail uitgewerkt. Extra impulsen om bij iedereen het Touch gevoel op te roepen, juist in deze tijden van recessie gaan de bezoekers een betaalbaar kwaliteitsfeest beleven waar iedereen over na zal praten. Kies ook voor de verbinding, kies ook voor onderling respect, voor een feest waar het er niet toe doet wat je doet, maar wie jij als mens bent.



Line-up & timetable:
22.00 uur Nick Mezcla (Talent - BC Vroeger)
23.00 uur Santito (Resident)
00.00 uur RAM (Armada / Grotesque)
01.00 uur Jonno (KOB)
02.00 uur Faith Mark (Miss J)
03.00 uur Angelique (Sense for Trance)
04.00 uur El Haag (Quest4Trance)
Mc J & Surprise

Het enthousiasme en de passie bij de organisatie wordt vaak genoemd als reden direct kaarten te kopen of om spontaan diensten of producten aan te bieden. Win-win situaties, ofwel voor iedereen is er voordeel om aan deze avond mee te werken. Ze maken weer dromen waar, van mensen die na een oproep hun wens voor een droom hebben ingestuurd. Ze brengen je in verbinding met de Liefdescoach, die jouw leven misschien wel een positieve, andere wending zou kunnen geven, een fee, de lancering van 'My First Impression' een nieuw bedrijf gespecialiseerd in o.a. hair extensions en imagostyling met een leuke actie (in 5 minuten vlechten ze 2 hairextensions voor €5) of je kan een upgrade op de avond krijgen als het even wat minder is gaan zitten, kortom Touch is meer dan muziek alleen.



De bezoekers die eerder een feest van Touch Events hebben bezocht kennen het euforische gevoel. De line-up zal zorg dragen voor een gegarandeerd muzikaal spektakel met vele hoogtepunten. Dit jaar komt er waarschijnlijk geen strandeditie van Touch at the Sea. Na zes succesvolle jaren verlangde men weer naar wat kleinere edities en bij een indooreditie heeft de organisatie alle omstandigheden in de hand, al kan men hierdoor minder bezoekers ontvangen. Door het verschil in bezoekersaantallen bij Beachclub Vroeger en de capaciteit van Club Rodenburg, zullen er minder kaarten kunnen worden verkocht. Wees er daarom verzekerd van om bij dit mooie, bijzondere en warme concept aanwezig te zijn dus koop tijdig kaarten, want de voorverkoop is hard gegaan, maar ze hebben voor de deurverkoop nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar gehouden voor late beslissers.



Touch at the Sea pre summer indoor edition 2014 heeft nu ook een door Secret Touch gehoste VIP-ruimte (mail voor info & reservering naar touch-vip@hotmail.com), voor slechts 10 euro meer met veel extra's. De organisatie blijft gaan voor betaalbare kwaliteitsfeesten en ze zal iedereen blijven verrassen zoals je dat alleen bij Touch ervaart.

De opbouw is achter de rug en het gaat mooi worden: een zee van witte decoratie met feeërieke verlichting waardoor er een sensationele sfeer zal ontstaan onder de goddelijke klanken van een line-up die je in hemelse paassferen zal brengen... so come in Touch en laat je raken... Koop nu je kaartje en wees verzekerd van een avond en nacht vol met bijzondere momenten.Dit gaat weer een heel bijzonder Touchfeest worden, vooral als jij er bent, want Touch is meer dan muziek alleen. Ben je er klaar voor? Dit keer binnen, maar de sfeer en de mensen zullen er niet minder om zijn. Nog even het Touchgevoel opsnuiven? Kijk naar de strandversie van Touch at the Sea en binnen zal het zeker met het nu nog frisse weer heel erg lekker zijn:



De dresscode is dress to impress, ofwel kom op je mooist (voorkeur wit), liever geen jeans. Koop tickets op tijd, want de early-bird was al op 4 maart jl. uitverkocht. Kaarten zijn te verkrijgen via koop tickets, koop tickets of via Movieland, Videoland. Alle verdere info staat op Partyfock of de website www.touchevents.nl. Lees de laatste nieuwsbrief hier.

6 opmerkingen

Ik geloof dat het best een leuk feest is, maar wat een ontzettend vermoeiend bericht om te lezen :$
 
Zou kunnen, maar als je 5 feesten op dezelfde dag in je agenda zet lijkt me dat nog vermoeiender :lol:
laatste aanpassing
Ik tel er 7 andy... Ik ben iig op loudness te vinden vanaaf :)
Uitspraak van actief op vrijdag 18 april 2014 om 17:11:
Zou kunnen, maar als je 5 feesten op dezelfde dag in je agenda zet lijkt me dat nog vermoeiender :lol:


Je hebt ook gezien dat ze geen van allen op zeker weten stonden? Ergo: ik gebruik Partyflock waar het voor bedoeld is.

Uiteraard ben ik niet bij jouw event geweest (F)