Partyflock
 
­ Nederland

Hard2Beat Events presenteert vijfde editie Rebellious

gepubliceerd door , op
Rebellious
18 maart 2014
Op zaterdag 24 mei 2014 zal alweer de vijfde editie van Rebellious plaatsvinden. Ook deze editie zullen gevestigde namen én opkomende talenten uit de scene de Parochiezaal op zijn grondvesten doen schudden. Welke artiesten zullen in de voetsporen treden van dj's als Atmozfears, Titan, E-Force, Jack of Sound, Frequencerz & Digital Punk?

De absolute headliner in de line-up van Rebellious is niemand minder dan Radical Redemption! Joey van Ingen is duidelijk 'Unlike Others' en heeft inmiddels de wereld veroverd met zijn keiharde sound. Deze koning van het beukwerk zal zaterdag 24 mei de boel dan ook persoonlijk afbreken.

De heren van Phuture Noize scoren boeking na boeking met hun unieke, energieke sound en zijn dus de tweede naam in de line-up. Met hun album 'Music Rules The Noize' en hun optreden op Hard Bass 2014 bewijzen deze mannen dat ze meer dan klaar zijn voor de toekomst.

De derde naam in de line-up is die van Noisecult. Deze kersverse aanwinst van Dirty Workz is keihard aan de weg naar boven aan het timmeren. Met boekingen op festivals als XXlerator Outdoor, Intents Festival en Defqon.1 is de organisatie natuurlijk ontzettend blij dat je zaterdag 24 mei van dit duo kunt gaan genieten op Rebellious.

Naast hardstyle ondersteunt Hard2Beat Events op Rebellious ook andere muziekstijlen in de hard EDM. Zo wordt er iedere editie plaats gemaakt voor jump/tek. Aankomende editie neemt one and only Akyra dit voor zijn rekening. Hij is ondertussen uitgegroeid tot één van de grote namen in de jump/tek scene.

Op de allereerste editie stonden ze al paraat en vier edities later kunnen we weer van dit talentvolle duo gaan genieten. Authentic is namelijk de volgende naam in de line-up. Deze mannen krijgen met hun eigen producties veel support in de SLAM! harder podcasts van D-Block & S-te-Fan en mogen deze zomer de mainstage van Intents Festival openen.

Uiteraard zullen de 'Rebellious Residents', die ook verantwoordelijk zijn voor de intro's, weer een regelrechte knalset neerzetten. Sonic Devastation weet het publiek elke keer weer te verrassen.

Eén ding kan al verklapt worden: zaterdag 24 mei zal de nog onbekende, maar getalenteerde Phrixus de vijfde editie van Rebellious in stijl openen met een alles omvattende set.

Tot slot zal niemand minder dan MC DL Rebellious voorzien van de beste vocals. Zoals je van hem gewend bent, zal deze commandant de avond weer naar een hoger niveau gaan tillen.

Check hieronder de volledige line-up op een rijtje.

- Radical Redemption
- Phuture Noize
- Akyra
- Noisecult
- Authentic
- Sonic Devastation
- Phrixus
- MC DL

Tickets zijn voor slechts €12,50,- ex fee verkrijgbaar via koop tickets.
Kijk voor meer informatie op www.hard2beat.nl.

3 opmerkingen

Zelfs promotie op Partyflock. Goed bezig mannen!
 
:bounce: