Partyflock
 
­ Nederland

Future Sound of Egypt vs Subculture Weekender hosted by Grotesque

gepubliceerd door , op
PT Events heeft weer een enorme verrassing voor je in petto. Het weekend van 7 & 8 juni staat Grotesque achter de organisatie van dat wat je oprecht een magisch dubbelspel zou mogen noemen. Future Sound of Egypt vs Subculture - The Amsterdam Weekender! Een weekend lang genieten van superdikke trance met alle favoriete artiesten uit de stallen van FSOE, Subculture en Grotesque! Vanzelfsprekend zal er een heroïsch back2back plaatsvinden tussen labeleigenaren Aly & Fila & John O'Callaghan!

PT Events heeft in het verleden al individueel gewerkt met beide grootmachten. Twee van de grootste platenlabels uit de trance industrie slaan nu dus de handen ineen om samen met Grotesque een spectaculair weekend te organiseren. John O'Callaghan, eigenaar van het Subculture label zorgde al eens voor een uitverkocht Grotesque in Factory 010. De Ier is dan ook een graag geziene gast in Nederland en liet tijdens zijn afsluitende set op de Grotesque stage van Electronic Family zien waarom.
Ongeremd het gas erop en doorbeukend tot de laatste minuut!

Niemand die zou twijfelen wanneer Subculture alleen op het affiche had gestaan. Het wordt echter nog mooier wanneer je er de potsierlijke letters van de Egyptische helden Aly & Fila naast ziet sprankelen. Rotsvast terug te vinden in de top 20 van de djmag top100 en trotse bewakers van het uplifting trance genre. Ook deze trancegiganten uit het Midden-Oosten zijn bekend met Grotesque en geven de touwtjes qua organisatie maar al te graag aan hen uit handen. Aly & Fila zijn nog altijd zeer populair in Nederland en zullen in samenwerking met Subculture laten zien dat 140 BPM ook in Nederland nog steeds voor ramvolle zalen zorgt! Op zaterdagavond 7 juni zal de Kick-Off plaatsvinden in De WesterUnie in Amsterdam. Op zondagmiddag 8 juni wordt het feest vervolgens weer vrolijk voortgezet in Beachclub Fuel aan het strand van Bloemendaal.

Aly & Fila vs John O'Callaghan - Agnelli & Nelson - Beat Service - Bjorn Akesson - Bryan Kearney - Chris Metcalfe - Craig Connelly - Darren Porter - Fady & Mina - Giuseppe Ottaviani - Ian Standerwick - John Askew - Matt Bukovski - Max Graham - Mohamed Ragab - Neal Scarborough - Neptune ProjectPhotographer - RAM Vs Signum - Sebastian Brandt - Sied van Riel - Simon O'ShineSneijder - Solarstone - The Noble Six

Hotel Deals
Natuurlijk zullen er hoteldeals zijn voor dit evenement. Check deze link voor alle informatie omtrent het boeken van je hotel en/of transport.

Tickets
Tickets zijn beschikbaar via een aantal online verkooppunten. Een dag ticket kost je €30,= of €35,= terwijl een weekendticket je maar €55,= kost. De earlybirds zijn inmiddels al eventjes uitverkocht, check koop tickets of koop tickets om te zien waar je de reguliere kaarten nog kan kopen.

1 opmerking