Partyflock
 
­ Nederland

Integrate in Boomerang Beach #2

gepubliceerd door , op
Integrate strandseizoen – het vervolg
Op 5 april vond de aftrap plaats van een zomerseizoen Integrate edities op het strand. De eerste editie was meteen uitverkocht. Niet verwonderlijk met Dimitri in een extra lange set. De tweede editie zal twee super dj's ten gehore brengen; Literon (aka Gerd) en de Spanjaard Dosem. Daarnaast zullen veel vrienden van de jarige Integrate resident Frank Farrell gedurende de avond de muziek verzorgen en Frank zelf zal de ingeleide doen voor Literon. Elke eerste zaterdag van de maand zal het Scheveningse strand de beste Deephouse, Tech-House en Techno huisvesten.

Zaterdag 3 mei – Frank Farrell's birthday edition
De Spaanse Dosem en de Rotterdammer Literon (aka Gerd) zijn de headliners van deze avond. Maar speciale aandacht zal ook uitgaan naar Integrate resident Frank Farrell die tijdens deze editie zijn verjaardag viert met alle Integrate bezoekers. Hij nodigt daarom een aantal vrienden uit die tijdens de vooravond zullen draaien. Frank zal zelf de ingeleide doen voor Literon en Dosem. Omdat er zoveel op het programma staat begint het feest deze editie extra vroeg, om 19:00 uur! Bij mooi weer staat er zelfs al vanaf 17.00 uur een BBQ klaar waar iedereen van kan meegenieten.

Dosem
De organisatie is zeer verguld met de boeking van deze zeer snel stijgende ster in Technoland. De getalenteerde Spanjaard was in zijn thuisland al jaren een grote bekende in de Technoscene. Inmiddels reist hij de hele wereld over en heeft hij al vele releases op zijn naam staan, waaronder hits als Silent Drop, Beach Kisses en Replicants. Hij heeft remixes gemaakt voor o.a. artiesten als Max Cooper, Pig&Dan, Hot Since 82, Noir en Edu Imbernon. Dosem wordt wereldwijd aangeprezen door dj's als Joris Voorn, Carl Cox, John Digweed en Laurent Garnier en bracht releases uit op labels als Sino, Tronic, Suara en zijn eigen label Soundfate. Zijn eerdere optredens in Nederland staan nog in het geheugen van iedereen die erbij was. 3 mei wordt hij speciaal ingevlogen van een festival op Ibiza om 's avonds Scheveningen zijn kunsten te laten horen. De combinatie met Literon zal menig stof doen opwaaien. De heren zullen aan elkaar gewaagd zijn.

Literon (a.k.a. Gerd)
Deze dj en producer van eigen bodem gaat al zeer lang mee en zijn populariteit neemt de laatste jaren in razend tempo toe. Draaide hij voorheen voornamelijk in het buitenland. Nu heeft Nederland hem eindelijk ook écht ontdekt. Dat heeft dan wel 20 jaar geduurd, want zo lang produceert deze Rotterdamse geluidskunstenaar al. Het vermoeden is dan ook dat hij de meeste producties op zijn naam heeft staan van alle Nederlandse producers, onder een veelvoud van alter ego's. Het is een zeldzaamheid dat hij onder zijn door Integrate geboekte alter ego komt optreden. Maar de organisatie vind het uiteraard een dikke aanrader! De laatste keer dat hij als Literon draaide stond de zaal volledig op zijn kop!

Tickets
Tickets kosten € 8,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via Integrate-event.nl. Tickets aan de deur kosten € 10,-.

Openbaar vervoer
De locatie is bereikbaar met trams 1 en 9; bussen 21 en 23.