Partyflock
 
­ Nederland

We all love '80's & '90's in de Effenaar te Eindhoven

gepubliceerd door , op
We all love '80's & '90's
15 april 2014
Op zaterdag 17 mei is het weer tijd voor een gloed nieuwe editie van We all love '80's & '90's in de Effenaar! Waan jezelf weer helemaal back in time met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede Effenaar!

De 3de zaterdag van mei is het weer de hoogste tijd om te moonwalken, te voguen, te hakken en te melbourne shufflen tijdens We all love '80's & '90's! Maak de dansvloer van de Effenaar onveilig op de beste danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. Terwijl de VJ's je zullen verrassen met alle legendarische film- en tv-momenten, mixen de DJ's de ene na de andere klassieker in elkaar over. Prince, Bruce Springsteen, Blondie, Phil Collins, DJ Paul Elstak, Nirvana, Spice Girls je hoort ze allemaal bij We all love '80's & '90's. Unomodo neemt je mee terug naar de tijd dat alles een stuk simpeler was. De tijd dat je urenlang Dr. Bibber kon spelen of de hele dag met smart wachtte totdat MacGyver werd uitgezonden. Sta daarom zaterdag 17 mei op uit je luie stoel, gooi je gameboy in de hoek en kom naar de Effenaar voor weer een spetterende avond zoals deze alleen vroeger bestonden!

De Eindhovense editie van We all love '80's & '90's vindt om de maand plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van We all love '80's & '90's nemen de beste DJ's plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de 80's en 90's. De VJ's zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

Kaarten kosten € 10,- in de voorverkoop (exclusief fee) en € 15,- aan de deur. Kaarten zijn online verkrijgbaar via We all love.com of aan de kassa van de Effenaar of bij Primera.