Partyflock
 
­ Nederland

Uptempo Events plant komende maanden drie events in 't Gooi

gepubliceerd door , op
Nitro's circus
13 mei 2014
FeestOldskool Maniacs · Taking you back to tha next millennium
Datumzaterdag 3 mei 2014
WinactieOldskool Maniacs actiegesloten
LocatieDe Vorstin Site
FeestNitro's circus · Nitro's bday bash
Datumvrijdag 13 juni 2014
WinactieNitro's circus actiegesloten
LocatieThe Spot Site
FeestFreestylers · Bunny edition
Datumzaterdag 21 juni 2014
WinactieFreestylers actiegesloten
LocatieDe Vorstin Site
Alle hardere stylen komen aan bod in de maanden mei en juni. Er wordt afgetrapt met Oldskool Maniacs – Taking you back to tha next millennium editie. Met niemand minder dan Noize Suppressor, Re-Style, Amada vs The Mind Destroyer, Damage, Para Italia and many more neemt Uptempo Events je mee vanaf het jaar 2000 tot aan nu. Elke dj komt ze zijn eigen millennium-set doen. Het wordt een lekker beukavondje met alle bekende hitjes van toen en het laatste uurtje, zoals jullie gewend zijn van Uptempo Events, wordt het keihard beuken met de mannen van Partyraiser Records: Para Italia & Hardbouncer.

De eerste 150 early bird tickets waren snel uit verkocht. En omdat iedereen nog steeds kampt met die kl#te crisis heeft Uptempo Events nog eens 150 early bird kaarten online gezet voor een Millinnium prijsje van €12,50. Wees er dus snel bij, want de verwachting is dat deze ook binnen no time zijn uitverkocht! Koop je tickets bij koop tickets.

Het tweede feest van Uptempo Events is Nitro's circus – Dj Nitro's bday bash. De mensen die Dj Nitro kennen weten dat dit weer een doldwaze avond gaat worden met deze birthday clown. Voor maar €5 komen alle genres hardstyle en hardcore deze avond voorbij, verzorgd door alle andere gekke clowns die ze hebben geboekt voor deze avond:



Tenslotte het derde feest: Freestyle in Hilversum. Uptempo Events heeft een nieuw concept gelanceerd voor in De Vorstin genaamd Freestylers. Voor deze editie heeft Uptempo Events gekozen voor de 'king of freestyle' Dr. Rude, de boys van Freestyle Maniacs oftewel Norman & Raoul Coolman mogen hier natuurlijk niet aan ontbreken de verdere line-up staat bij het feest zelf. Hopelijk tot 21 juni waar je warm wordt verwelkomd door een van de Freestyle Bunny's. Verdere info hierover volgt snel.

Uptempo Events heeft er voor gekozen om de prijs lekker laag te houden en voor de dames hebben ze een speciale aanbieding: Ladytickets! Twee lady's op een kaartje voor maar €20. Ook hiervoor zijn er natuurlijk weer earlybird kaarten verkrijgbaar voor maar € 12,50 en zoals elke editie van Uptempo Events verwachten ze ook dat deze kaarten zo uitverkocht zullen zijn. De normale verkoop is €15 en loopt via koop tickets.

Wil je naar alle drie deze feesten? Dan zijn er via deze link combitickets beschikbaar voor de prijs van €25!