Partyflock
 
­ Nederland

Strictly RAM - Grand Opening Beachclub Fuel
Free entrance

gepubliceerd door , op
Komende zondag, eerste Paasdag, presenteert Beachclub Fuel in Bloemendaal haar Grand Opening. En wat voor één! Niemand minder dan RAM, één van de trouwste pioniers uit de Nederlandse trance industrie, zal centraal staan in een zeven uur durende solo performance, genaamd Strictly RAM! Na een droevige periode, waarin hij zijn vrouw Amelia verloor, worden vrienden en fans bedankt voor de massale steun middels een gratis evenement in Bloemendaal.

Er kunnen online nog steeds zogenaamde 'guarantee-tickets' besteld worden bij ticketscript al is 70% al verkocht. Door de aanschaf van dit ticket ben je verzekerd van een entreebewijs. De kosten voor dit ticket bedragen slechts € 10 die je bij de entree weer terug krijgt in de vorm van vier drankmuntjes. Nu, een kleine week voorafgaand aan het evenement zijn al 70% van deze 'guarantee-tickets' besteld. Wil je 'Strictly RAM' meemaken? Zorg dan dat je snel zo'n ticket bemachtigd, want vol=vol voor deze gelimiteerde editie in Fuel! En volgens de weersverwachting wordt het 20 graden dus mooier kan het niet!
Dit zal een wordt memorabele dag worden die je niet wil missen!

Na op vele grootse evenementen te hebben gedraaid, organiseerde RAM diverse succesvolle clubnachten, met Grotesque als hedendaags paradepaardje. Een artiest die weet wat een bezoeker zoekt op een festival, strandfeest of clubnacht! Feest! RAM pleziert de massa met een speels gemak. Misschien dat daar zijn grote kracht wel ligt. Twintig jaren actief in de scene en nog lang niet klaar. Zijn dromen blijven zich nog continue doorontwikkelen...en hij maakt ze waar!
Komende zondag zal hij in zijn soloperformance zeven uur de tijd nemen om samen met jou zijn muzikale reis te herbeleven. Je wordt getrakteerd op een zorgvuldige selectie tranceplaten uit zijn beginjaren en natuurlijk ligt er een dikke stapel nieuwe tracks klaar waar Ram de komende zomer weer vele harten mee gaat stelen. Zijn oeuvre begint inmiddels flink vorm te krijgen. RAMsterdam, RAMazing en natuurlijk RAMelia, de plaat die hij produceerde met Geert Huinink en Susana als eerbetoon aan zijn vrouw Amelia.

Het zal weinig artiesten gegeven zijn op eigen kracht een strandtent in Bloemendaal te vullen. RAM gaat ervoor! RAM wil deze dag graag gevuld zien met liefdevolle, enthousiaste mensen. Mensen die aandacht aan elkaar en de muziek durven te geven. Dit samenspel, gecombineerd met RAM en zijn muzikale selectie uit de afgelopen twintig jaar, klinkt toch als iets wat je niet wilt missen. Zorg dus dat je er bij bent, want het kon wel eens een legendarische eerste Paasdag worden. (voor het geval deze dag nog niet legendarisch was)

'Love each other, hold each other! You never know when it's over!' - RAM

Guarantee Tickets >> Gebruik deze link.

4 opmerkingen

Hopelijk lukt het om erbij te zijn! Lijkt me heel erg vet
Uitspraak van V0NK op vrijdag 11 april 2014 om 18:33:
Hopelijk lukt het om erbij te zijn! Lijkt me heel erg vet


Ik zal wel weer van je horen hoe vet het wel niet was. Baal dat ik er niet bij kan zijn, maar ja, de beker pakken is ook een feestje waard.
Uitspraak van Chukkels op vrijdag 11 april 2014 om 23:45:
maar ja, de beker pakken is ook een feestje waard.

Ik pak hier wel meerdere bekers als ik dit keer niet de bob ben.
Artiest {SHOWLIST artist 54194, 10088, 75936}
Uitspraak van V0NK op zaterdag 12 april 2014 om 02:23:
Ik pak hier wel meerdere bekers als ik dit keer niet de bob ben.


b)