Partyflock
 
­ Nederland

Kingsnight at Dvars

gepubliceerd door , op
Kingsnight at Dvars
2 april 2014
Vrijdag 25 april presenteert Dvars op een van de gezelligste avonden van het jaar de eerste Kingsnight. Dvars start om 21:00 uur draaien met de resident dj's Robert Feelgood, Miss Sugaware en Mike Scot. De resident dj's worden vocaal bijgestaan door Jennifer Cooke, die onlangs nog met haar nieuwe single te horen was op BBC radio1.

In de loop der jaren heeft Dvars zich bewezen als een laagdrempelige high-end bar en behoort nu ook officieel tot de top 50 van de wereld. Het interieur is veranderd en de uitstraling is nog warmer en sfeervoller dan zij al was. Dus op Kingsnight gaan alle remmen los!

Robert Feelgood
Een dutchman geboren en getogen in het culturele hart van het land en een van de belangrijkste steden in Europa, Amsterdam. Robert Feelgood heeft onvergetelijke soundtracks sinds zijn eerste dj set in 1996 verstrekt aan vele duizenden event-gangers. Inderdaad, Feelgood by name as well as nature.

Mike Scot
Geboren en getogen in Amsterdam, Mike Scot (1984) groeide op in een bruisende en levendige muziekscene. Scot heft een sterke band met tijdloze house klassiekers, die nog steeds deel uitmaken van zijn prestatie van vandaag. In de loop der jaren heeft Mike Scot een ontembaar verlangen naar nieuwe ervaringen en een talent voor het creëren van inspirerende muzikale vriendschappen, wat resulteert in een indrukwekkende CV. Het bracht hem uit een selectie van de meest prominente nachtclubs van Nederland en met die van Tel Aviv (Israël), Padova (Italië) en Zürich (Zwitserland).

Miss Sugaware
Miss Sugaware bezit de unieke mix van stijl en vaardigheid. Onder haar sensuele en prachtige buitenkant. Miss Sugaware is een van de meest talentvolle vrouwelijke dj's in de Nederlandse dance scene. Met veel nieuwe producties die alleen maar stijgen in de dancecharts, word en is 2014 haar jaar!

Jennifer Cooke
Jennifer Cooke, een jonge dame, afkomstig uit een gemengd Gambiaanse en Surinaamse afkomst. Geboren in 1986 in Amsterdam, groeide op in het centrum van Amsterdam. Ze heeft zichzelf blootgesteld aan alle vormen van activiteiten, zoals het schrijven, opnemen en leren hoe te netwerken. Ze ontwikkelde zich in de muziekwereld. Tegenwoordig presteert Jennifer naast het grootste en groovy House dj's met een uitstekende stem vol soul en passie op verschillende soorten evenementen (festivals, Hed Kandi, Bloemendaal enz.)