Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers komt naar Maastricht met dikke line up

gepubliceerd door , op
Latin Lovers heeft er een supergave, nieuwe locatie bij en wel in het zuiden van Nederland in het hartje van het gezellige Maastricht: Bonbonnière Theater! Deze locatie heeft een authentieke status en kan in Maastrichtse begrippen in het rijtje hotspots geplaatst worden. Latin Lovers zal ook hier bewijzen waarom zij het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zijn samen met een dikke line-up verdeeld over twee area's.

Line-up
In de main area zal Latin Lovers de zaal ongekend ombouwen tot haar domein. Je waant je volledig in een tropische jungle met de lekkerste latinhouse van een rijtje topartiesten waaronder de headliners Gregor Salto en La Fuente. Gregor Salto is de man die latinhouse door zijn aderen heeft stromen en is een echte pionier in zijn vak. La Fuente is met zijn afro kapsel een grootheid aan het worden waar we nog veel van zullen horen en zien! Chris Rox, 2Dirty en Marlldexx maken de line-up met meer dan 200% compleet.

De tweede area zal gehost worden door Blitz en zij zullen de meest sexy beats, classics en eclectische ritmes overbrengen op de liefhebbers: Baile Funk, Boscha Nova, Miquel DJ en AY-D!

VIP tafels
Latin Lovers in Bonbonnière Theater biedt jou de mogelijkheid om deze nu al legendarische avond te beleven op een hele speciale manier. Wil jij dit? Dan is er voor jou en je vrienden de mogelijkheid tot een eigen plekje met een exclusieve VIP tafel. Voor informatie, prijzen en arrangementen stuur een mailtje naar vip@footclub.nl.

Ladytickets & voorverkoop
Speciaal voor de dames heeft Latin Lovers voor deze editie Ladytickets beschikbaar. De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via koop tickets en kosten €20 per stuk. Let op, er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten maar €15 en zijn ook te bestellen via koop tickets