Partyflock
 

Dansen op je slippers met de zon op je bol tijdens Ultrasonic Festival

gepubliceerd door , op
Zaterdag 26 juli, hartje zomer. Omringd door strand, water en gelukkige mensen dansen op je slippers met de zon op je bol. En dat terwijl toonaangevende dj's je de beste house, techno, hardstyle, trance, progressive en eclectic voorschotelen. Ultrasonic Festival 2014 is de plek waar je moet zijn.

De line-up van de derde editie van Ultrasonic is zorgvuldig samengesteld door organisaties die naam hebben gemaakt in de scene. HardLife, Rockit, Latin Lovers, Hipster en Grotesque zorgen ervoor dat jouw wereld één zomerdag helemaal op zijn kop wordt gezet. Een kleine greep uit de diversiteit van de knallende line-up: Sidney Samson, FeestDJRuud, Miss Djax, Gregor Salto en natuurlijk The Flexican. Voor elk wat wils, losgaan is het devies!

Het recreatiegebied van de Maarsseveense Plassen heeft zich inmiddels bewezen als ultieme festival spot. Voorheen het terrein van Rockit en inmiddels wordt hier voor de derde keer Ultrasonic georganiseerd. Deze derde editie wordt bigger & bolder. Verwacht een gevarieerd festival op een unieke locatie met dito decor, duizelingwekkende kermisattracties, fantastische lichtshows en als knallende finale een mooie vuurwerkshow. Bam!

Let op! Zowel de Early Bird als de Lazy Bird kaarten voor Ultrasonic Festival zijn inmiddels gevlogen. Reguliere tickets kosten € 39,50 en zijn te koop via koop tickets.

3 opmerkingen

Top feest dit, echt leuk gehad vorig jaar.. Toch kies ik voor CRAFT die line up kan ik niet missen
Uitspraak van Mr.dedicated op woensdag 16 juli 2014 om 11:25:
Top feest dit, echt leuk gehad vorig jaar.. Toch kies ik voor CRAFT die line up kan ik niet missen


Tijdmachine stage <3
Sowieso craft, wat een contrast
laatste aanpassing