Partyflock
 
­ Nederland

Must in Van Nelle presents Roger Sanchez

gepubliceerd door , op
Must
7 april 2014
Goede vrijdag was nog nooit zo goed als op 18 april. Op die dag bewijst Must in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam dat de sky not the limit is; het is nog maar het begin. Dancegoeroe Roger Sanchez verlaat hometown New York om de Van Nelle Fabriek te laten accelereren. Combineer dat met een classy ambiance, nog meer topentertainment en een stylish verantwoord publiek en het is zeker: hogere dimensies zullen bereikt worden tijdens deze nieuwste editie van Must.

Een mix van deep house and tech sounds is wat ervoor gaat zorgen dat het Must publiek sky high gaat tijdens Must in de Van Nelle Fabriek. Roger Sanchez heeft zijn sporen in de dance rijkelijk verdiend. 's Zomers heerst hij over partyeiland Ibiza en zijn wekelijkse radioprogramma wordt beluisterd door miljoenen. Ook klopten supersterren als Madonna, Daft Punk en Maroon 5 bij hem aan voor meesterlijke remixen. Must is daarom meer dan trots dat deze maestro van de dance plaats neemt op het podium van de Van Nelle Fabriek. Uiteraard zal mr. Sanchez ondersteund worden door nog meer weergaloze acts, dus houd de website nauwlettend in de gaten voor more dance news.

Fenomeen
De Rotterdamse Van Nelle Fabriek is voor Must een beproefde locatie die nooit teleurstelt. De industriële constructie van staal en glas blijkt steeds weer waanzinnig goed te combineren met de glitter & glamour van Must. Vijfduizend vierkante meter danspaleis geven het publiek de ruimte om los te gaan op een evenement dat alleen maar kan worden overtroffen door het volgende Must feest. Een dansvloer die steeds weer ongelofelijker, spectaculairder en fenomenaler is dan je ooit had kunnen bedenken.

Vijfduizend vierkante meter feest met klasse
Must organiseert feesten met ongekende ambiance, topentertainment en een geweldige line-up van dj's. Een onvergetelijke beleving waarbij de gast in het stralende middelpunt staat en waar ieder zintuig geprikkeld wordt. De gasten zijn gekleed to the max en bereid om zich helemaal over te geven aan de vibes van het feest. Must reist tussen verschillende locaties, die één ding gemeen hebben: ze zijn uniek in hun soort. Zo regeerde Must al over het Scheveningse Kurhaus, het Amsterdamse Concertgebouw, de monumentale Laurenskerk in Rotterdam en dus de industriële Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Tickets
Entree: €45,00
Tickets zijn onder meer verkrijgbaar op koop tickets of Must.cc.