Partyflock
 
­ Nederland

Escape doet wat ie wil in april

gepubliceerd door , op
Escape Club beginnen de maand met een spectaculaire aftermovie van de Neon editie van Reveal op 13 maart! Wat een feest was dat, geniet even mee:

Ook in april gaat het dak eraf met een Kingsnight en Kingsday party én de komst van Toolroom helden Prok & Fitch naar HouseRules!

HouseRules: dé deep- en techhouse avond in Escape Club
Nu de deephouse sounds steeds populairder worden trekt HouseRules een internationaal publiek wat wekelijks wordt getrakteerd op de beste Chicago house, techhouse en mellow classics. Deze maand staan o.a. Gabriel & Castellon (4 april), Marcella (11 april) en de Engelse Prok & Fitch (18 april) klaar om er een feest van te maken. VJ Joury Gijzen tovert hierbij de mooiste beelden op 150m2 LED! Bekijk de teaser hieronder. House Rules: all about house!


Brainwash: free your mind!
Elke zaterdag even met verstand op 0 genieten van de heetste houseklappers en lekkerste dancetracks tijdens een een mindblowing experience! Zaterdag 5 april zorgen resident Raymundo, Tony Cha Cha voor de beats, aangevuld met MC yaNto en Danney Canova in Escape deLux. 12 april gaan residents Raymundo en Frederik Abas back2back en vergezellen Saxy Mr S. en Miss Bunty hen in en om de booth. Martino Rosso runt de bovenzaal met de lekkerste eclectic beats! 19 april is René Amesz (Toolroom Records) te gast bij Raymundo en MC yaNto en Danney Canova in Escape deLux zijn erbij!

Kingsnight & Kingsday: royaal feesten in hartje Amsterdam
Het is even wennen maar dit jaar zal je voor het eerst Koningsnacht en Koningsdag gaan meemaken! Vrijdag 25 april kan je los op de Kings of Escape: Gregor Salto, Raymundo, Marc Benjamin en Troj zorgen voor de beats en MC Choral voor de vocalen. VJ Joury Gijzen Gijzen maakt er visueel een spektakel van! De avond erop kan je na Koningsdag uiteraard opnieuw terecht aan het Rembrandtplein. Plastik Funk wordt ingevlogen uit Duitsland en Raymundo, Saxy Mr S. op saxofoon en MC Choral vullen hem aan. Kortom twee royale nachten met een oranje touch!

Like
Op zondag is je weekend nog niet voorbij want dan kan je bij Like los op de beste EDM en urban sounds! Deuren openen om 23.00 uur en de entree is voor 00.00 uur helemaal gratis voor studenten! In de voorverkoop op Escape.nl betaal je maar € 5,-.

Escape Club algemeen
Entree bij Escape Club is vanaf 21 jaar en ouder en voorverkoop en deurverkoop 16,- bij Brainwash en HouseRules. Op Escape.nl vind je meer informatie over Brainwash, HouseRules, Reveal (donderdag) en Like (zondag) plus foto's, dj sets, filmpjes & line-ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape Club en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape Club bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl