Partyflock
 
­ Nederland

Mute & Naked Lunch Invade Amsterdam
Panama in teken van techno

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 23 mei gaat in de Amsterdamse Club Panama het dak er meervoudig af met de dikste techno, verdeeld over twee zalen. Mute en Naked Lunch Records slaan dan de handen ineen om een gruwelijk dikke avond neer te zetten. Technohelden als Eric Sneo Duitsland, D.A.V.E. The Drummer Verenigd Koninkrijk, A.Paul (POR), Chich (LUX) en Ritzi Lee knallen in de grote zaal en in de Studio kun je uit je dak op de klanken van Baas boven Baas, Fandino en Brent Spar. Natuurlijk wordt alles ondersteund door een indrukwekkende lasershow en andere visuele verrassingen. Voor de entreeprijs hoef je het niet te laten: de early birds betalen slechts € 10,-.

In de grote zaal staan een aantal grote technoveteranen zoals onder anderen Eric Sneo. Deze Duitse technoheld timmert al sinds 1998 als dj aan de weg. Hij is de oprichter van de labels Masters of Disaster, Beatdisaster en zijn nieuwste label Mudra Audio. Vergezeld van zijn drumcomputer en drumstokken weet hij keer op keer de zaal goed los te laten gaan!

Ook de Portugese nummer 1 techno-dj is van de partij. A.Paul is eigenaar van het label Naked Lunch. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een producer en dj van wereldformaat. Hij heeft op alle grote feesten in Europa gestaan, van Awakenings in Nederland en Nature One in Duitsland tot Akopalypsa in Tjechië. Vanaf de eerste tot de laatste minuut is het puur technogenot wat er uit de speakers knalt.

Een ieder die de afgelopen vijftien jaar de techno scene volgt, zal hem al een keer zijn tegen gekomen: D.A.V.E. The Drummer! Hij is een van de belangrijkste producenten achter het Londense acid technogeluid in de late jaren negentig en eigenaar van een van de bekendste underground technolabels ter wereld, Hydraulix. Sinds 1997 staat Dave op de grootste feesten in de wereld waar hij keer op keer het publiek verrast met een mix van oude en nieuwe technoklappers.

Verder zullen de Luxemburgse Chich en Nederlands trots Ritzi Lee de line-up complementeren en zaal doen trillen met knallende techno!

Kaarten zijn te verkrijgen op koop tickets.
• De 'snelle beslissers'-kaart €10,- (+fee)
• De 'redelijk op tijd' kaart €12,- (+fee)
• De 'o nee ik moet wat spoed maken' kaart €15,- (+fee)
• De 'Aan de deur indien beschikbaar' kaart. €18

*V.I.P tafel op aanvraag*

Hoofdzaal:
Eric Sneo Duitsland
D.A.V.E. The Drummer Verenigd Koninkrijk
A.Paul (POR)
Ritzi Lee
Chich (LUX)

Studio:
Baas boven Baas
Brent Spar
Fandino