Partyflock
 
­ Nederland

Zaterdag 26 april langer gratis entree bij 7th Heaven op Kingsday

gepubliceerd door , op
7th Heaven
4 maart 2014
Feest7th Heaven · The Kings Edition
Datumzaterdag 26 april 2014
LocatieRodenburg Site
Tijdens een plechtigheid in den lande behaagde het zijne majesteit bij verordening te verklaren dat 7th Heaven Events op 26 april in de Rodenburgh Estaete te Beesd ruimer diende te zijn in haar gratis entreeperiode. Deze was in eerste instantie vastgesteld tot 23:00 uur doch dit scheen zijn majesteit op deze koninklijke dag wat aan de korte kant. Tot vreugde van de aanwezigen verklaarde hij dat 7th Heaven Events 's Kingsday Edition tot 23:30 uur gratis toegankelijk diende te zijn voor iedereen!

Gratis entree tot 23:30 uur voor iedereen dus op Kingsday 26 april, zowel de dames als heren! Ben je alle bandjes, hamburgerstandjes en straatpodiums op deze allereerste Koningsdag wel een beetje zat? Dan is het tijd om de navigatie op Beesd in te stellen en de hele nacht door tot in de hemel te dansen bij 7th Heaven Events. De line-up liegt er niet om, allemaal favoriete DJ's die 7th Heaven Events onveilig komen maken.



Foto's 1-jaar in Rodenburg anniversary online
Het was afgelopen keer weer een waar gekkenhuis! 22 maart vierde 7th Heaven Events haar 1-jarige samenwerking met club Rodenburg en dat was natuurlijk wel een goed feestje waard! De foto's spreken boekdelen! Je kan ze nu hier op de 7th Heaven Events site bewonderen. Sta jij er ook tussen? Kijk maar snel hier op de site van 7th Heaven!



7th Heaven Events – Kingsday 26 april:
Mainstage[b]
Ed Mission
MEM
Lesley Styles
Ko-c
Maximo
DieVito
Bobby Mimosa
Ricky Ricardo
Romario V
Mc J
Mc UB

[b]Lounge Area

Johan D & Friends

Om iedereen de ruimte te geven voor een beregoed feest op Kingsday zal 7th Heaven Events in de grote zaal van club Rodenburg worden gehouden, en net als altijd wordt je natuurlijk helemaal verwend met lekkere ijsjes en vers fruit, een welkomstdrankje, prachtige danseressen, een spectaculaire lasershow en natuurlijk die inmiddels beroemde heerlijke supersfeer die altijd bij 7th Heaven Events aanwezig is. Je voelt je altijd hemels lekker bij 7th Heaven Events!. Uiteraard is de Lounge Area met veel zitruimte ook open om lekker te kunnen chillen.

Proef de 7th Heaven Events sfeer


Hoewel er geen echte dresscode is, is de tip natuurlijk to dress for a party in style. Er zijn fotografen aanwezig dus zorg dat je haar en kleren goed zitten! Kaarten voor 26 april haal je het snelst via www.7thheaven.nl (klik op Tickets). In de voorverkoop kost een kaartje slechts € 10,- en daarmee ben je in elk geval gegarandeerd binnen, ook al haal je 23:30 uur niet. Aan de deur kost een kaartje zolang de voorraad strekt € 17,50 dus van te voren aanschaffen loont zeker de moeite!

Op naar Kingsday! Overdag lekker met je vrienden of familie op een terrasje of struinend langs de festiviteiten in de stad en 's avonds even heerlijk los op 7th Heaven Events – The Kings Edition!