Partyflock
 
­ Nederland

Frontliner · All You Need is Hard in de Hollywood Music Hall

gepubliceerd door , op
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Rotterdam. Hét hardstyle clubconcept van dit moment wordt namelijk maandelijks in Hollywood Music Hall gehouden! Een nacht lang hrdstyle, rawstyle, freestyle en house is waar Zuid-Holland compleet voor leeg stroomt. Na vier overvolle en enorm geslaagde edities doen ze er nu wéér een schepje boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!

Vrijdag 18 april is het tijd voor de nieuwe editie van All You Need Is Hard met dit keer als special act Frontliner! Was jij er de vorige keer bij? Dan weet je waar ze het over hebben! Was je er niet? Dan heb je gemerkt dat je nogal wat gemist hebt! Maar aangezien All You Need Is Hard 18 april weer in de populairste uitgaansgelegenheid van Nederland neerstrijkt kan je deze kans met twee handen aanpakken!

Een avond vol verrassingen, een bomvolle line-up, de vetste shows, spectaculair entertainment én jullie gaan zorgen voor een onvergetelijke 5e editie van All You Need Is Hard!

See you April 18th!

Line-up
Main area: AYNIH
Frontliner
Zero Sanctuary vs Dark Chemistry
High Definition vs Hard Society
Attaca
Artrix
Hosted by: Mc Creature
Lights by: Martlightyear

#raw area
Kevin Kaos
Bass Chaserz
Tiberian
Falqon & Radicate
Crude Impactz
Weldness

Freestyle: Stuiterbeesten
Dr Phunk
STTRBSTN
Juri Diaz & MC Bruno
Rapido
Mallenza

House area: Planet 21
Robert Reyez
Ruviene La Cruz
Wesley S
S-Lee

Kaartverkoop
Pak je voordeel en koop je early bird ticket voor maar €5 via koop tickets

Overige Informatie & Hollywood op Social Media
-Deur open: 22:00
-ID is verplicht voor de toegang
-De Hollywood Music Hall is prima te bereiken via het OV en het achtergelegen parkeerterrein aan de Schiestraat van het AD bied genoeg parkeerplek.

De meest recente informatie en tickets vind je op de Hollywood Music Hall Website & de Social Media Pages: www.hmh.nl [presence element=location id=265]{aanwezigheid niet begrepen}