Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon Exclusive presents The Waterline in- en outdoor festival

gepubliceerd door , op
The Waterline
15 mei 2014
FeestThe Waterline · In- en outdoor festival
Datumzaterdag 7 juni 2014
LocatieFort Voordorp Site
Na het grandioze succes van Full Moon afgelopen zaterdag wil de organisatie iedereen bedanken voor de geweldige opkomst en de fantastische sfeer. Geniet heerlijk na van de vele foto's en afterfilmpjes online. De vaste kern van trouwe Full Moon aanhangers hoeven niet lang te wachten: de organisatie is trots en verheugd om een geweldig nieuw Full Moon in- en outdoor feest aan te kondigen op een waanzinnige locatie midden in het land: The Waterline, zaterdag 7 juni!


Afgelopen zaterdag was grandioos!

Nog nooit eerder heeft Full Moon zo'n mooie locatie gehad. Een prachtig gelegen historisch Fort uit 1869 dat deel uitmaakte van de Hollandse Waterlinie! Op deze unieke locatie zet Full Moon een schitterend in- en outdoor festival neer van maar liefst 12 uur lang. Het festival begint al om 15u in de middag en duurt tot 3u diep in de nacht. Het Fort beschikt over heel veel verschillende dans- en feest-areas en mogelijkheden, zowel binnen als buiten en dus voor elk weertype geschikt. Binnenkort zal onthult worden waar dit exclusieve festival zal plaatsvinden.


Exclusief: The Waterline In en Outdoor Festival!

Early Bird kaarten zeer beperkt, wees er snel bij!
Full Moon bestaat dit jaar alweer 4 jaar en daarom pakken zij na het geweldige feest van afgelopen zaterdag nogmaals uit met deze zeer exclusieve Fort editie. Let op: er zijn maar een beperkt aantal Early Bird kaarten beschikbaar voor slechts € 35,-. Daarna kost een regular kaartje in de voorverkoop € 59,50. Dus wacht niet en koop je tickets nu via de Full Moon website!

Ticketprijzen The Waterline:
Early Bird:€ 35 (beperkt beschikbaar!)
Festivalticket:€ 59,50


Hebben jullie ook zo enorm genoten afgelopen zaterdag? Kijk nog even hoe mooi het was bij de eerste foto's op de Full Moon pagina op Facebook! Binnenkort komen meer series online en ook de aftermovie is in de maak. Ken je Full Moon op Facebook nog niet? Als je dan toch de foto's bekijkt, like de pagina dan meteen! Bij 10.000 likes verloot Full Moon een splinternieuwe iPhone 5 of Galaxy S4!


De geweldige dansende fonteinen afgelopen zaterdag

Zaterdag 6 september: Full Moon on the Beach
Zoals gezegd eerst op 7 juni de zomer in met het exclusieve festival The Waterline! Het volgende heerlijke zomerfeest van Full Moon staat gepland op zaterdag 6 september op een exclusieve beach-locatie: Full Moon on the Beach! Ook voor deze beach editie zijn al kaarten verkrijgbaar. Early Bird's voor Full Moon on the Beach vind je voor slechts € 25,-, ook op Full-Moon.nu/buy-tickets!

Ticketprijzen Full Moon on the Beach:
Early Bird:€ 25
Beachticket:€ 39,50


Voor haar vierjarige bestaan pakt Full Moon het hele jaar door dik uit met exclusieve en spectaculaire feesten. Pak ze allemaal mee om voor jou dit jaar de mooiste feestervaringen te beleven. Beroemd om haar producties en geweldige shows vol special effects blijven alle Full Moon feesten voor iedereen een ervaring om niet te vergeten.

2 opmerkingen

Iemand nog een kaartje over?! Pb me aub :-)