Partyflock
 
­ Nederland

Dream Village 2014

gepubliceerd door , op
Dream Village
30 mei 2014
FeestDream Village · Festival 2014
Datumzaterdag 6 september 2014
LocatieHeihoef
Dream Village heeft ondertussen bij veel festivalgangers een vaste plek in de agenda gekregen. Niet heel gek, de uitverkochte editie van Dream Village vorig jaar was een uitbundig succes en dat maakt het een van de grootste en leukste festivals in deze regio! Vanwege dit succes gaan ze op zaterdag 6 september voor een groter terrein, meer area's en nóg meer party people. Dit wil je niet missen!

De eerste drie area's voor het vijfjarig jubileum van Dream Village zijn ondertussen bekend:

Fusion mag ook dit jaar het hoofdpodium weer bedienen. Verwacht de beste act's, het beste geluid en de dikste show. De voorpret kan nu vast beginnen want de eerste act die ze bekend maken zijn de Frequencerz (Live)!

Members of Hardstyle, het eigen hardstyle concept van EYE4Dance dat garant staat voor kwaliteit kicks. Deze area wordt gehost door E-Force de man staat al enkele jaren op Dream Village en verdient daarom een eigen area! De line-up wordt natuurlijk samengesteld door E-Force zelf. Samen hebben ze veel voor je in petto; de beste, hardste en rauwste hardstyle én een speciale showcase!

Lipstick! Helemaal uit je dak in deze area die vorig jaar bijna uitpuilde van gezelligheid. Iedereen ging van het eerste uur tot aan de laatste minuut helemaal los. Vreemd? Nee. Het concept Lipstick bestaat al sinds 2007 en staat sinds die tijd bekend om haar kwaliteit, klasse, gezelligheid en bovenal: het dikste house concept van Brabant!

Uiteraard is dit nog niet alles, dus hou de social media kanalen in de gaten!

Ook dit jaar stelt EYE4Dance early-bird kaarten beschikbaar voor trouwe fans. De early-bird kaartverkoop start woensdag 2 april om 19.00 uur. Let op: bij de vorige editie van Dream Village was de early-bird in één avond uitverkocht.

Early bird ticket:€ 23 ex. fee
Early bird ticket + pendeldienst NS station Gilze-Rijen:€ 30,50 ex. fee
Regular ticket:€ 28 (ex. fee)
Regular ticket + pendeldienst NS station Gilze-Rijen:€ 35,50 ex. fee


Koop online je kaartje op: eye4dance.com

Regelmatig brengen ze meer nieuws over Dream Village 2014. Volg daarom op Facebook en blijf helemaal up-to-date!.

Check hier de aftermovie van de 2013 Editie: