Partyflock
 

SaturdayClub viert tweejarig jubileum in Moulin Rouge stijl

gepubliceerd door , op
SaturdayClub
14 maart 2014
FeestSaturdayClub · 2 years anniversary
Datumzaterdag 12 april 2014
LocatieSchielandshuis
Time flies when you're having fun! SaturdayClub bestaat op 12 april alweer twee jaar en dat wordt uitgebreid gevierd!
SaturdayClub is een vernieuwend uitgaansconcept gericht op de modebewuste 25-plusser uit Rotterdam en omstreken en is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaansscene. Ter ere van het tweejarig bestaan wordt er een speciale jubileumeditie gehouden op een toplocatie in het centrum; Het Schielandshuis, aan de Korte Hoogstraat 31.

Het thema van de avond is 'Moulin Rouge'. Voor deze feestelijke gelegenheid wordt het Schielandshuis omgetoverd tot een chique Franse nachtclub! De dresscode is 'Moulin Rouge inspired'. Kom op je paasbest, want de best geklede dame en heer kunnen leuke prijzen winnen!

Naast de mooie entourage en het sexy publiek wordt je verwelkomt met de beste beats. Rei Lopes, Vinny James en Metin Moore zorgen met hun house en urban sounds dat je niet stil kan blijven staan. Ook hebben is er deze avond een Belvedere cocktailbar en een sushibar waar de sushi vers voor je neus wordt bereid!

De kaartverkoop à € 12,50 is vanaf 21.00 uur aan de deur. Deze jubileumeditie wil je ècht niet missen! De vorige editie was uitverkocht, so be on time!